Екипът препоръчва
Безразсъдно (Сидни Шелдън)
Безразсъдно
Читателите говорят за …
Падането на Гондолин (Дж. Р. Р. Толкин)
Падането на Гондолин
Мариян Михайлов, Пловдив:

Привет на всички!

Търся да закупя Супер луксозното издание на " Властелинът " от 2017 г., или луксозното, старото, зелено, отново с кожа и метален обков.

Моля, ако някой има налични бройки за продан, във вид и състояние без забележки - нека ме потърси във ФБ, на следния профил -> https://www.facebook.com/maryan.bg/

или да ми звънне направо на номер 0898658074.

Ще ви предоставя данни за изпращане на книгата веднага. Мерси предварително за вниманието на всички.

Книги от автор: Матю Макконъхи

 

Носителят на „Оскар“ Матю Макконъхи е женен мъж, баща на три деца и верен син и брат. Смята се за разказвач на истории по професия, смята, че няма нищо лошо в това да пийнеш бира по пътя към храма, чувства се по-добре с еднодневна пот по себе си и мечтае да стане диригент на оркестър.

 

През 2009 година Матю и съпругата му Камила основаха Фондация „Просто продължавай да живееш“ за извънкласни занимания, която помага на деца в риск в над петдесет и две гимназии в цялата страна да имат здрави умове, тела и да правят добри избори. През 2019 година освен че написа тази книга, Макконъхи стана преподавател по практика в Тексаския университет в Остин, неговата Алма матер. Макконъхи също така е представител на автомобилната компания „Линкълн“, собственик на футболен клуб „Остин“, един от създателите на любимия му бърбън на планетата – „Уайлд Търки Лонгбранч“.