Екипът препоръчва
Безучастният бог (Стивън Ериксън)
Безучастният бог
Читателите говорят за …
Двете изгубени планини (Матю Райли)
Двете изгубени планини
В, София:

Само не разбирам защо след 5 издадени книги от поредицата трябваше да променяте превода на някои имена... Бенджамин, Захир и устройствата 'косове' бяха доста по-интуитивен превод от сегашния.

Книги от автор: Матю Макконъхи

 

Носителят на „Оскар“ Матю Макконъхи е женен мъж, баща на три деца и верен син и брат. Смята се за разказвач на истории по професия, смята, че няма нищо лошо в това да пийнеш бира по пътя към храма, чувства се по-добре с еднодневна пот по себе си и мечтае да стане диригент на оркестър.

 

През 2009 година Матю и съпругата му Камила основаха Фондация „Просто продължавай да живееш“ за извънкласни занимания, която помага на деца в риск в над петдесет и две гимназии в цялата страна да имат здрави умове, тела и да правят добри избори. През 2019 година освен че написа тази книга, Макконъхи стана преподавател по практика в Тексаския университет в Остин, неговата Алма матер. Макконъхи също така е представител на автомобилната компания „Линкълн“, собственик на футболен клуб „Остин“, един от създателите на любимия му бърбън на планетата – „Уайлд Търки Лонгбранч“.