Пророчеството Орион (Патрик Джерил)

Мека корица

 
300 стр.
9.99 лв.
Колкото повече поръчваш, толкова повече печелиш

Други книги от този жанр

Предстоящото велико пробуждане (Боб Фрисъл)
Боб Фрисъл
Загадки и мистерии
Невъзможната история (Хал Джонсън)
Хал Джонсън
Загадки и мистерии
Краят на дните (Зекария Сичин)
Зекария Сичин
Загадки и мистерии
Енергийни места и майстори строители от древността (Франк Джоузеф)
Франк Джоузеф
Загадки и мистерии
Изгубеното знание на древните (Глен Крайсбърг)
Глен Крайсбърг
Загадки и мистерии
12-та планета (Зекария Сичин)
Зекария Сичин
Загадки и мистерии
Конспирация (Том Филипс)
Том Филипс
Загадки и мистерии
500-те най-големи катастрофи (Н. Н. Непомняшчи)
Н. Н. Непомняшчи
Загадки и мистерии
Стълба към небето (Зекария Сичин)
Зекария Сичин
Загадки и мистерии
Древни технологии (Франк Джоузеф)
Франк Джоузеф
Загадки и мистерии
Хората не са от Земята (Елис Силвър)
Елис Силвър
Загадки и мистерии
Отговорът (Дейвид Айк)
Дейвид Айк
Загадки и мистерии
Забранената вселена (Лин Пикнет и Клайв Принс)
Лин Пикнет и Клайв Принс
Загадки и мистерии
Конспирацията Старгейт (Лин Пикнет)
Лин Пикнет
Загадки и мистерии
В тази книга има нещо вярно (Боб Фрисъл)
Боб Фрисъл
Загадки и мистерии
Тайните на древните цивилизации (Игор Прокопенко)
Игор Прокопенко
Загадки и мистерии
Антични легенди или защо Зевс изневерява на Хера (Михаел Кьолмайер)
Михаел Кьолмайер
Загадки и мистерии
Нищо в тази книга не е вярно, но всичко е точно така (Боб Фрисъл)
Боб Фрисъл
Загадки и мистерии
Хрониките на анунаките (Зекария Сичин)
Зекария Сичин
Загадки и мистерии
Спомени от бъдещето (Ерих фон Деникен)
Ерих фон Деникен
Загадки и мистерии
Коронавирус (Игор Прокопенко)
Игор Прокопенко
Загадки и мистерии
Ние сме деца на звездите (Ото Биндер и Макс Х. Флинт)
Ото Биндер и Макс Х. Флинт
Загадки и мистерии
Забранената история на древния свят (Игор Прокопенко)
Игор Прокопенко
Загадки и мистерии
Нашите извънземни предци (Уил Харт)
Уил Харт
Загадки и мистерии
Битката на цивилизациите (Игор Прокопенко)
Игор Прокопенко
Загадки и мистерии
Великите загадки: Древния Египет.Битие от Марс. Загадката Атлантида (Хърби Бренън)
Хърби Бренън
Загадки и мистерии
Тайните на човека (Игор Прокопенко)
Игор Прокопенко
Загадки и мистерии
Световната конспирация (Дейвид Айк)
Дейвид Айк
Загадки и мистерии
Неразгаданите мистерии (Колин Уилсън)
Колин Уилсън
Загадки и мистерии

За книгата

ЩЕ ЗАГИНЕ ЛИ СВЕТЪТ ПРЕЗ 2012 Г.?
Пророчества на маите и древните египтяни.

През 2012 г. върху земята ще се стовари супер-катастрофа: магнитното поле на планетата внезапно ще се обърне. Гигантски земетресения и приливни вълни ще унищожат напълно нашата цивилизация. Европа и Северна Америка ще се изместят с хиляди километри на Север и ще спрат в полярния кръг. Тези апокалиптични събития ще причинят гибелта на почти цялото население на света.

Такива са предсказанията, които идват от маите и древните египтяни. Те са били наследници на легендарната Атлантида, която понастоящем е погребана под ледовете на Южния полюс. Атлантите са притежавали изключителни астрономични познания и са били в състояние да предскажат точно предишния световен потоп от 9792 г. пр. Хр. Тогава те са построили десетки хиляди лодки и са успели да избягат към Африка и Южна Америка.

Авторите искат да отправят това страшно предупреждение към целия свят, след като са успели да разбият няколко древни кода (с възраст от над 10 000 години). Те са от изключително важно значение за нашата цивилизация, тъй като 2012 г. приближава. През тази година, Венера, Орион и още няколко небесни тела ще застанат в същите “кодови позиции”, в които са били и през 9792 г. пр. Хр. - годината на предходния катаклизъм!

 

Мнения на читатели

Приемат се само коментари от регистрирани потребители!

Моля, спазвайте чистотата на българския език.

Приемат се само коментари на кирилица. Мнения, съдържащи нецензурни квалификации и обиди, ще бъдат премахвани.

trakdata, Plovdiv

Наистина хора искам да станем по- съвършени. Притежаваме разум. С него можем да достигнем до безкрай, ако го използваме и развиваме. Смятам, че всичко написано е и един урок. Само Бог знае как ще продължи съществуването ни. Ние несъмнено сме наследници и като такива трябва да се постараем да оставим нещо след себе си. не да мислим за глупости и подробности. Трябва да мислим глобално, да мислим и създаваме. Те как са ни оставили от своя народ, своята вяра, и по пътя на логиката като наследници, трябва да ставаме все по- добри. Трябва да растем нагоре, да не се отдалечаваме от главната ни цел и задача. И несъмнено Земята си е изпитание, урок чрез който се усъвършенстваме. Всеки да си върви по собствения път, а пътищата са много и след тях има кой да отреди. Силата и вярата е заложена в нас. Ако вървим чрез нея или я открием, ще стигнем до правилния път. Разберете какво искате, за какво сте тук, открийте себе си и ще узнаете истината.

рони, септември

Много ми е интересно какво всъщност ще се случи през тази 2012 год.,но като гледам какви земетресения започнаха да стават нищо чудно тогава да е краят.И можеби ще е за добре,защото този свят вече за нищо не става.

ИВАН, ОСЕН

Защо се съмявате,не сте ли чели библията.В нея ясно е казано.Бог ще слезе от небето и ще отведе верните,а другите ще остави вечно тук.Дори и Ванга е казала че тук е ада.

Мишо, София

От много време чета разни неша за края на света и предзказаниата на маите и взимам всичко много на сериозно.Лошото е че има много теорий за апокалипсиса и според мен всички те са възможни!По този начин се всява страх и паника в населението,а това не е нужно.До сега е имало много предсказания и те не са се случвали.Но тези са най-застрашителните до момента.А аз съм само на 15.Мисълта че е по-вероятно да умрем през 2012 ме тормози.Не ми се умира толкова млад!!!Е да се надяваме че няма да стане предсказанието на маите.Дано са сгрешили!

Гост, Варна

Не изпадайте в паника. Бог е милостив и иска всички хора да се спасят. Затова "...толкова възлюби света, че даде своя единствен по рода си Син, за да не погине нито един, който вярва, а да има вечен живот". Така че дерзайте и дано Бог ви насочи умовете и сърцата към себе си. Всички катаклизми и бедствия, и също нашия живот също е в неговата ръка !

мира, бургас

чета от известно време историятя на маите, календар и т.н.всичко е много шокиращо. най-лошото е, че вярвам в това и намирам резон в това, което чета. какво можем да направим? това е важен въпрос. напоследък се улавям, че се възхищавам на природата около мен и си мисля как ще е жалко тази красота да изчезне.

Виолета, Ямбол

много ме заинтригува книгата, ама не знам, не знам. баба Внга каза , че на 24 февруари 2008 трябваше да загинем, преди това колко теории имаше... наистина е много гадно ... и аз съм на 16..ужас

дани, софя

ВИЖТЕ ХОРА КРАЯТ ИЛИ ПОНЕ НА4АЛОТО НА КРАИ И СПОРЕД МЕН Е 2012 КАЗАХ ГО ОЩТЕ ПРЕДИ 3 ГОДИНИ НЕЗНАИКИ НИЩО ЗА КАЛЕНДАРА НА МАИТЕ И СЪМ ОЩТЕ ПО ОБЕДЕН СЕГА В ПРАВОТАТ СИ НАДЯВАМ СЕ ВСЕ ПАК ТОВА ДА Е ЕДНО НОВО НА4АЛО НО ТОВА ВСЕ ОЩЕ НЕ ФАКТ СЪЖАЛЯВАМ СААМО 4Е СЪМ ТОЛКОВА УБЪРКАН В МИСЛИТЕ СИ НО ВСЕ ПАК ГОВОРЯ ЗА ИЗ4ЕЗВАНЕТО НА ПОЗНАТИЯ НИ СВИТ И КОИТО ГОВОРИ МОНОТОНО И СПОКОИНО ЗА ТОВА ЗНА4И Е ПО-ЛУД И ОТ МЕН

Любомира, Видин

Нямам нищо против да загина в името на друг по-достоен да живее човек или пък група хора. Един много напиращ въпрос : ок телата ни ще бъдат унищожени , ами какво остава за душите - тази енергия не може да се загуби тя би трябвало да се трансформира и да бъде използвана.

Уважавайте другите , уважавайте себе си , не си създавайте врагове , не бъдете злобни и завистливи . Аз лично си направих списък с мойте качества и поне по едно доказателство за тяхното наличие изразено в добри дела за другите хоря - непознати , приятели и роднини . Също така си направих и списък с недостатъците ми и ми стана много гадно защото са повече от добродетелите . Но тук ДОСТОЙНОТО при мен е , че аз го осъзнавам , докато останалите тийнейджъри са със "замазани" очи.

Родена съм на 04.01.1990 и смятам че след 2010 ще станем свидетели на ЕДНО ПРАВИТЕЛСТВО И ЕДИН ВОДАЧ и той ще ни поведе към АДа. Не гледайте в земята , гледайте в небето .

Roi, Zlatograd

Книгата ме заинтригува...за това и потърсих подобен форум... Лошото е че съсипва всички амбиции за бъдещето, все пак съм на 16 Деа... Информацията от книгата е вярна Магнитното поле отслабва паралелно с годините ... А и трябва да има нещо общо с разположението на звездите... Не ми е ясно само как влият те на Земята :? Жалко , че не сме си взели поука от предните цивилизации... Само се залъгваме че може да ни се размине ... Атлантите били на доста по-високо умствено ниво ... Както се каза владеели телекинеза а/у ... някаде четох дори и за левитация ,но все пак били заличени от Земята нали... В крайна сметка живота е Сперма :) Айде на Луната- Земята да си се друса колкото иска

Ани, Аксаково

Краят на света 6те е през 2012 на 20.12.и 6те продълйи 3 дни.Тогава 6те оцелеят само тези които се развият духовно, се избавят от всички отрицателни емоции(МАЛКО ВЕРОЯТНО някои да успее)Само те 6те преминат в следва6тото измерение на организма.90 дни преди 20.12 организма им 6те се адаптира към създалата се среда и по този на4ин 6те оцелее. Ясно е 4е 6те се мре но пшоне няма да съм само аз!

ники, svishtov

аве не знам какбо ште стане ама трябва да оцелея по някакав на4ин.даже ште ям хора ако трябва

hypnotize, svishtov

През 2012 незнам какво сте става ама аз с групра приятели отиваме на бермудския триугалник през 2011 и сте си 4акаме реда .... ко да се прави поне сте омреме разли4ноот си4ки останали!

неделина, Бургас

аз 4етох 4е ако има краи на света това ште е през 2026г,а през 2012г цялото население на земята штяло да запо4не да използжа 100% от мозъка си.Имаше и нешто за разширяването на галаткиката 4е штяло да избухне вси4ко.Толкова мн варианти има побликувани и на кое да са вярва...?а относно златния век аз 4ух 4е след мн воини света ште разбере 4е пове4е не може да се живее така и штяло да настапи хармония м/у вси4ки хора по света и то4но след този период 6те настапи края на света...толкова мн варианти,на кое да се вярва?

Никола, София

абе стига писали глупости моля Ви се... вчера един приятел се напика докато спи от кошмари след като прочете за какво става дума... име няма да споменавам защото не е коректно и Васил Кръстев ще се чуства много гадно

Unknown, Sofia

Ако още не сте разбрали БОГ Е МЪРТЪВ, света няма да свърши , ако не го довършим ние

Кай, Варна

Предсказанията на пророците са верни. Не съвпадат понякога, защото потокът на времето се сменя. Ние живеем по едно нашо си земно време. Вселената расте с всяка една изминала нано секунда. Всичко предсказано, е видян план на визшият разум - Бог. Някой вижда в бъдещето - той вижда плановете на Бог, но ги вижда сега.

Пример: Днес 'Пророк 1' казва, че вижда какво ще стане след 1 година, и също казва, че вижда какво ще стане след 100 години. Това, което е предсказал за след 1 година, се случва. А това, което е предсказал за след 100 години, или се случва с закъснение(заради пулсациите на вселената) или не се случва, защото Бог си е променил плана, който е видял преди 100 години 'Пророк 1'. А това, че може да се видят бъдещите планове на Бог, доказва, че понятието 'Време' се оказва много по-сложно понятие от това, което познаваме тук с нашите примитивни съзнания.

Да мислиш последният модел на някакъв автомобил за страхотно превозно средство, е признак за примитивно съзнание. Определя го това, че самото превозно средство е такова.

Това са просто теории, които са основани на мои наблюдения.

Толкова много ни е дадено и толкова малко се иска от нас, а ние и това не можем да изпълним. Всяка вечер се моля да бъдем пощадени за да можем сами да се поправим и еволюираме духовно/интелектуално.

АМИН!

deniz, silistra

Bezsporno maite sa bili mn intiligenten narod i sa imali znanie v oblastta na fizikata i matematikata,no faktat 4e daje Nostradamus ne e uspql da uspee da predvidi kraq na sveta i napravil greshni presmqtanie v men budi sumnenia,a sushto taka baba Vanga kazala 4e prez 2035 godina 6te nastapi zlatnia vek i 4e harata nqma da se vrajduvat o6te pove4e oburkva ne6tata.Spored men samo BOG znae koga 6te doyde kraqt na sveta,mejdu drugoto kogato sme blizo do kraq po-dobre da ne go znaem ina4e 6te nastupi golqm haus,a vsi4ko izvednuj da svurshi bez da go usetim!

Добри, София

Може да ме помислите за луд, но за мен цялата истина за живота се крие в играта Супер Марио. Там се минават последователни нива, като стават все по-трудни и гадни и на края след като минеш и последното просто всичко почва от начало. Вярвам, че това се случва и във вселената, минават различните етапи и в даден момент всичко почва от начало. Честно казано нищо чудно и света да свърши през 2012, ако не от природен катаклизъм , то от ядрен такъв. Е, ако погледнем на нещата от добрата страна поне няма да се мъчим твърде дълго в тоя европеиски съюз :)

Mappy, Sofia

Кво да ви кажа хора - като казвам на познатите си за тия двамата, за книгата и за тва кво пише вътре и те ми викат: "нека да свършва тоя свят. е..л съм им тогава мамата и на топлофикацията и на енергото. ако разберем, че идва края на света минавам на тактиката на Ал Капоне - с блага дума и пистолет далече се стига." и никои не споменава нищо за оцеляване, а всички казват, че последните дни ще се веселят!

А мен ме е страх!!!

lili, Sofia

men si mee strah we dea na 14 sam jivee mi se !!! Iskrenno se molq tova da ne se sbadva :(

Roxy, София

Ами ако всичко това не е истина?Ако чакаме 2012 да дойде края на света ,а той не дойде?И все пак,мисля,че това един вид е еволюция.

stanislav, sofia

abe hora , zashto nikoi ne spomena i edno izrechenie za tova che apokalipsisa prosto e neobhodim za prechistvaneto na zemjata i na dushite choveshki.Izgleqda njama drug nachin da se premine v drugo, po visoko psihichno nivo .

nikol, belovo

Да ви кажа- нищо не се знае. Ако краят на светът е през 2012г. , тогава наистина нямаме шанс да оцелеем, тъй като групата от хора- за която говореше Цветан- няма никакъв интерес към това... ееееееех пари, пари, пари.А кой освен тези хора може да помогне?- Никой. Трябва да си помогнем сами(как ли ще стане). Но ако края на света е през 2050 може би ще има някакъв мъничък шанс да оцелеем. Тогава всички(1980-2010) ще бъдем бабички и дядовци и може да не се спасим. Но да бъдем честни- има прекалено многа твърдения за края на света, че вече човек не знае на кое да вярва......................................................

Ива Лаловска, София

За атландидите се споменава още през 30те години на миналия век (Блаватская) и явно не случайно. Според източната философия те съществуват и днес - това са хора от предходната на нашата цивилизация, с много високо ниво на развитие - духовно, техническо.. всякакво. Имали са силни психични способности. Владеели са телепатия и телекинеза, използвали са непознати за нас форми на енергия (особено психична). Днес съществуват в състояние на сомати - изпадане в дълбока медитация, при което се запазват жизнените функции, но тялото става твърдо като камък и в състояние да се запази милиони години. В това състояние те съществуват с цел използването им като генофонд на човечеството в случай на сериозни катаклизми. Човечеството ще живее и след 2012 и дано под по-добра форма!

Werner, Frankfurt

Ей хора вижте аз съм на 15 живее ми се...неизбежно е...к'во да направя...вярвам това...ще си построя лодка и ще избягам...хахахаха...

хммм все пак въпрос:а ако не стане това?Какво ли ще стане с тези двама господа които написаха книгата?

Георги Яламас, Стара Загора

Учудващо е как повечето от вас не вярват в това твърдения за 2012-та...

Както и да го погледнем...ами неизбежно е.Ще се случи.Заслужаваме си го.Това е.

http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=beinsaduno&Number=1942645167&page=0&view=collapsed&sb=5

или

http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=metaphisics&Number=1944227055&page=0&view=collapsed&sb=5

Iskren Dimitrov, Vraca

Opredeleno mi haresa vupreki,ne mislq 4e 2012 e kraiqt,a ako e taka lele male.Hora jiveite malko ni ostava.

Petar, Plovdiv

Do golqma stepen sam saglasen s tvardeniqta na avtorite.O6te pove4e 4e vinagi sam smqtal, 4e piramidite i drugite drevni monumenti ne sa postroeni bezcelno,i drygo aglite i razpolojenieto na piramidite ne e slu4aino.Nqma ni6to slu4aino na tozi svqt.Za to4nata data na katastrofata ne znam dali e vqrna,za6toto astrologiqta i matematikata ne sa mi mn qsni.

HeerShaaren, Razlog

suvur6enstvoto na maianskite i egipetski konstrukcii i zaljenite v tqh astronomi4eski baza danni predpolagat korektnostta i istinnosta na avtorovite tvurdeniq.izhojdaiki ot koncepciqta 4e tova sa postkamenni ob6testveni stroeve,ne bi bilo gre6ka ako se artikulira predpolojenieto 4e Nqkoi(atlanti, "bogove") im e dal znanieto neobhodimo za izgrajdaneto na kolosalni monumenti...fakust sam po sebesi navejda na mislata za edna kosmi4eska nepogre6imost....

Tursq krasiva preedstavitelka na nejniqt pol jelae6ta ocelqvane prez 2012 i suzdavane na pokolenie(ako imka vuzmojnost,estestveno,tui kato imam obosnovanata hipoteza 4e sled katakliznmi4nite subitiq na6ite ba6ti-"bogovete"/respektivno izvunzemnite/ 6te se vurnat da priberut ocerlelite).

za kontakti:selo banya ob6tina Razlog po6t.kod 2778 ul."neofit Rilski" 37 Georgi Ushev

Михаил, Ямбол

Точно тази книга не съм я чел, но датите 21,22.12.2012 година в много други книги, особено в "Следите на боговете" се сочат за огромни катаклизми на планетата, които могат да ликвидират живота.

Thuringwethil, Mordor

Не знам кога ще настъпи краят на света, обаче той (светът) определено е за разчистване. Но не ми се вярва да е толкова скоро, защото в други книги съм чела, че имаме още доста време да си постоим на Земята.

katepate, София

Не мисля, че трябва да се приема сериозно. Залива ни с куп "изводи", без да посочва как е стигнал до тях. Има и много чисто фактологични грешки; като че ли не е бил от най-усърдните ученици. Разбира се, че не бива да се робува на догмите, но те трябва да се оспорват с аргументи, а в книгата такива няма.

Но пък, ако беше научна и логична, нямаше да се продава...

grety, bdsfyjhgqew

Knigata e gotina no e i dosta preuvelichena.Drugite knigy na

avtora sa sushtite no puk sa uvlekatelny i mnogo interesny.

Vutre obache pochty niama nauchny danny.Az viarvam do izvestna

granicina knigata vse pak.

Na 12 godiny sum.

Tel.9286369

Любомир Ялъмов, Варна

Аз вярвам на книгата - дано все пак бъркат,не ми се умира толкова скоро.И все пак имат аргументи.Веднъж да прочетеш книгата,и вече трудно ще можеш да повярваш че такъв катаклизъм е невъзможен.Може би трябва,както казва авторът,да се подготвим за това събитие,доколкото можем,или поне психически.Не знам...

Georgi, Plovdiv

Iskam da se oburna kum Rumen.

Rumene, kakvo da ti kaja, knigata e publikuvana oficialno prez 2001 i ottogava do sega drastichno sa se promenili i matematicite i fizicite i vsichko ostanalo taka che ne vini Djerald! Kolkoto do 'chasticite' , e , da te svetna stava duma za propukanite chastici v magnitnoto pole, koito stavat vse po-golemi i po-golemi taka che izobshto ne e smeshno! Az vqrvam v knigata , v dovodite na avtora i vqrvam che sveta shte zagine prez 2012! blagodarq!

p.s. izvinqvam se zalatinicata ama ne sum si opravil kirilicata.

Fr3aki, Пловдив

На мен ми хареса книгата, не се занимавах много с доказателствата(Въпреки че ги прочетох). Някак си ми хареса идеята за масово унищожение. Остава ни само да си живеем живота по-пълноценно и да се надяваме, че нищо няма да се случи. Все пак ми се струва нелепо. Как земята ще спре да се върти изведнъж, че континентите ще се отлепят от земната кора и ще се понесат с невъобразима скорост.

http://intuitor.com/moviephysics/index.html

Това е сайт, в който са разнищени филми като Ядрото, заради нелепата им "физика". Сайтът е на Английски. В него са включени филми като След утрешния ден, Спайдърмен, Матрицата, Хълк.

Ивайло, Исперих/София

"На американци вяра да нямаш",се шегуваше приятел.Аз поне ги изслушвам.:)Интересно е да се отбележи ,че за индийците Кали-Юга завършва на 22.12.2012г.Съвпадение,нали?,,,А дали някой се е сетил да съпостави КИПУ със санскритския начин на изписване(наследници днес са хинди,пали и бенгали...може да има и др.,но не съм чувал).Четете и умната-българи сме! ;)

Oziriss, Sofiq

Toq 4ovek e fanatik govorq za patrik viz Jino prosto mu sviri po gaidata.V knigata ima ne6ta s koito ne sum suglasen oba4e nqmam vreme da gi obqsnqvam.Nai dobre pro4etete knigite na Hurbi Brenan ili Podzemiqta na Boval.Isledite no Henkok si struva da se 4etat no taq fonatizirana istoriq ne6to sux.Vupreki 4e vanga v edno neino pitane kazva 4e sveta 6te zagine prez 2050 ve4e neznam.Mai vsi4ki 6te izmreme...kato ku4eta

Румен, София

За мен е странно, че подобна литература има читатели в България.

Поне по отношение на образователната програма в области като физика и математика не следва да сме изостанали.

Не ми се коментират наивните тези, ще отбележа само, че евентуална промяна в магнитните полюси не може да повлияе на промяна в посоката на въртене на земята. Дори и формално да сравняваме инерчните моменти на ядрото и този на останалата част от земята, разликата е в порядъци. Но ако опитът да се прави такова сравнение провокира поне кратък размисъл сред физиците като мен, то описанието на това как ни бомбардират частици, развито със замах в четвърта част, откровено дразни с глупостта си. Забележителни постижения са изрази като "... Във вакуума на космическото пространство са изхвърлени стотици милиони тонове от отрицателно заредени електрони и положително заредени протони. Първите частици се разбиват в магнитосферата...". Сам по себе си този цитат преполага смях, но за авторите това са аргументирани предположения. Впрочем за мен лично връх е изречението: " Частиците стават все по-големи и по-големи." (стр.209 от българското издание).

Цветан, София

Страхотна е книгата! Нещо което задължително трябва да се прочете. Чел съм и от дургите книги от поредицата "загадки" . Повтарят се едни и същи истории, но които търси истината трябва да сравни няма как .Тази книга за пророчеството е нещо невероятно .За съжаление обаче няма да станем свидетели на някакви планове за спасяване на човечеството, защото бихме попречили на плановете на една определена група от хора!Но не му е мястото да пиша тук за това. Нито пък горкият автор би получил някаква подкрепа за невероятно важните си открития, но му благодаря все пак, че се е заел с това.

Надявам се от издатество БАРД да преведът и издадът и следващата му книга, която обещава да бъде не по малко интересна.

Албена Цолова, Габрово

Книгата наистина е впечатляваща. Теорията, изложена в нея звучи все по-правдоподобно. Дори по "Дискавъри" имаше подобен филм, а и наскоро излезе и филмът "Ядрото", където е засегната същата тема, но в по-оптимистичен вариант. Значи място за съмнение няма...което не е най-доброто за човечеството...Въпросът е какво можем да направим сега...Май най-доброто наистина е да преосмислим миналото, колкото и да не се харесва на традиционната наука и да оставим закодирани знания за следващата цивилизация...ако има такава. Но като че ли няма да надминем древните хора...просто нямаме време. Доказателство за теорията , изложена в книгата, е нетрадиционната активност на слънчевите петна през последната седмица и последвалите магнитни бури, за които и пресата писа. Прочетете книгата-дори и да не повярвате на написаното в нея, определено ще имате доста по-богата обща култура.

Александър Филипов, Велико Търново

Ами крайно време беше!!!И без това светът съвсем се е побъркал.

Впрочем,няма нищо ново под слънцето.Защото именно катаклизмите са

променяли драстично облика на Земята.Доказват го многото палеона-

ходки по цял свят.А това изключва каквато и да е еволюция в земната история.И смятам,че това събитие трябва да се случи,за да

се промени основно школско-научния ни светоглед,който е напълно

погрешен!Само тогава маститите учени ще разберат,че не Дарвин и

Лайъл,а древните народи са прави!

Скрий

Библиографска информация

Мека корица

ISBN: 954585
Дата на издаване: 29.09.2003
Брой страници: 300