Промоции

Фентъзи & фантастика – десетки книги от ИК„Бард” с отстъпка от 60% и безплатна доставка!

Десетки книги от автори като: Брандън Сандърсън, Роджър Зелазни, Джордж Мартин, Робърт  Силвърбърг  и Урсула Ле Гуин... СЕГА с отстъпка от цели  60 %! Избери поне две и ще ги получиш на посочен  от теб адрес с доставка за наша сметка!

Изберете
2 книги
-60%
Физика, физика...

Както често една истинска история ни се струва по-невероятна от измислената, така и ако се потопим дълбоко в света на физиката, ще научим повече вълнуващи факти и от най-убедителния научнофантастичен роман.

Вземете
2 книги
-30%
Най-доброто от Мариус Габриел с отстъпка от 32 %!

 

 

„Маската на времето” и „Плът и кръв”, двете перли в короната от романи на великолепния Мариус Габриел, сега с отстъпка от 32 %!

Вземете
2 книги
-32%
Класика в руския хумор с 50 % отстъпка!

Най-свежият руски тандем след Илф и Петров с най-силните си произведения! Силни истории, които ще разказвате като вицове, с много любов и носталгия.
Вземи сега на половин цена!

Вземете
1 книга
-50%
„Златна колекция“ на Фокнър с 40% отстъпка!

Фокнър е същински гигант в американската литература, прочут по цял свят като един от най-великите писатели на двайсети век.Комбинирайки символизма и похвата „поток на съзнанието“, той създава нов подход в писането на художествена литература. През 1949 г. е награден с Нобелова награда за литература. „Златна колекция“ помества едни от най-силните му творби.

Вземете
1 книга
-40%
Един феномен с феноменална отстъпка!

Великолепна и величествена поредица, истинска класика в жанра! Пълна с идеи, внушения, незабравими герои и разтърсващи сцени. Книга, в която всичко е смайващо и необикновено, дори когато говорим за привидно незначителни неща като червеите и подправките. Вземи сега на половин цена!

Вземете
3 книги
-38%