Промоции

На школо тръгнаха децата, искам книгa за душата

Ако децата ви са тръгнали на училище, може би ви остава малко повече време за любимите ви занимания.
Представяме ви 28 неустоими заглавия, за които вероятно отдавна жадувате, но от гледане на деца не ви е останало време. Изберете поне две и ще ги получите само за 14 лв.
Вижте списъка...
Изберете
2 книги
само
14.00
лв.
Колелото на времето с отстъпка от 29 %!

Нашата любима книжна магия е на път да се превърне и в екранна магия. Харесваме повечето от решенията на Амазон за героите и им благодарим за уважението към изходния материал, но за себе си отдавна сме направили избора: няма екранна версия, която да се конкурира с въображението ни, няма филм, който да замести книгата.
Виж повече:

Изберете
2 книги
-29%
„Властелинът на пръстените”- лайт. В три тома и на специална цена!

Монолитното издание на „Властелинът на пръстените” с твърда корица и обем 1100 страници (словом: хиляда и сто) застава на границата между движимото и недвижимото имущество. Известен алпинист ни писа, че не смее да щурмува Матерхорн, защото винаги носи книгата със себе си. Сещате се... За него и за всички, които смятат, че четенето не трябва да се смесва с фитнеса, сме подготвили специално издание в три тома, всеки с анорексичното тегло от по 300 гр. и обем като за дамска чанта;)

Вземете
3 книги
само
36.99
лв.
Октомврийска ценова революция в жанра на трилъра!!!

 -30% отстъпка и безплатна доставка през целия октомври при избор на поне две книги от култовата поредица „Кралете на трилъра”!
От Дан Браун до Нелсън Демил, от Крайтън до Майкъл Конъли!
Влез в промоцията и действай мащабно!

Изберете
2 книги
-30%