Промоции

Среща, която ще ви промени!

Дийпак Чопра: философ, журналист, експерт в сферата на личностното развитие, хуманист, автор на повече от 70 книги, носител на какви ли не награди... Даваме ви възможност да се запознаете с  шест от най-силните заглавия на  лидера в областта на съзнание-тяло медицината. Отстъпката е 30 %!
Вижте повече...

Изберете
1 книга
-30%
Как да си намерим добра компания или свястно гадже за лятната почивка

Добрата книга е най-добрият  поръчител за вас! По-добър  от банковата ви сметка, спортната ви форма и лъскавия автомобил. Ако четете някое от изброените по-долу заглавия, вдигнете книгата високо, така  че да се вижда. Тя е вашият хералдически герб, който ще привлече под знамето ви истински готини хора – грамотни, с вкус и най-важното – с добра библиотека и книги, които да си менкате. Това е разковничето. Успех!

20 книги с 28% отстъпка! Кликни тук.

Изберете
2 книги
-28%
Всичко за йога и Аюрведа от Дейвид Фроли!

Предлагаме ви две книги от прочутия аюрведист и познавач на индийската философия – Дейвид Фроли. Те ще напътстват вашите стъпки в практикуването на йога и Аюрведа. За първи път ще получите конкретни, точни и надеждни ориентири, които ще ви извадят от общите масови схеми и ще ви въведат в практиката. Ще разберете и каква е тайната на сома, легендарната мистична напитка на безсмъртието, възхвалявана за първи път от древноиндийските пророци от ведите. Вземете сега само за 22,99 лв.!

Вземете
2 книги
само
22.99
лв.