Промоции

„Академия за магьосници” само за 9.99 лв. Сега!

Училище, в което скуката не е измислена... но и чувството за безопасност.
Свят обитаван от десетки причудливи същества и едно магическо общество, в което всичко ври и кипи, но привидно битува в стерилна хармония. Хармония, която бунтарката Ел ще разбие на парчета.
После всеки ще се наложи да разкрие картите си!

Вземете
1 книга
само
9.99
лв.
„Пчелата“ и „Докосване“, книгите за вашата поетична пролет!

Две от най-успешните български заглавия в последните години с отстъпка от 25%!

Един от най-хубавите подаръци, които можете да поднесете на себе си и близките си!
„Събуждането може да бъде от сън, но може и да е събуждане за живот, пробуждане за реалността такава, каквато не умът, а душата приема за истина. Тогава заблудите падат и остава простота, осъзнатост и безмълвно преклонение пред любовта."Изберете
1 книга
-25%
Месец на Артър Хейли. Отстъпка от 35 %!

През април е роден Артър Хейли, един от най-обичаните и четени автори. Известен е с маниера си внимателно да проучва всеки един от браншовете, на които посвещава книгите си.
Вземете с отстъпка от 35 % през целия април три от най-популярните му истории.

Вземете
3 книги
-35%
„Силмарилион“ – лукс: корона и скиптър за вашата библиотека! Само за 38,99 лв.!

Ако „Властелинът на пръстените“ е своеобразен Нов завет за почитателите на Толкин, то спокойно можем да оприличим значимостта на „Силмарилион“ на Стария завет. Самият Толкин възприемал книгата като най-важната си творба, самото ядро на своята митология, и работил по нея над 50 години.
Подвързано с кожа и с илюстрациите на Тед Нейсмит, изданието е красиво почти колкото  камъните, дали името на творбата. Спестявате над 20 лв. Не пропускай!