Промоции

„Каравал“, „Легендата" и "Финал" с отстъпка от 33%!

Искаш ли да се почувстваш като дете, което в един и същ ден открива сладоледа, влиза под купола на цирк, а накрая се качва и на въртележка?
 Поредицата "Каравал" ще взриви у теб фойерверк от емоции. Пикантна, опасна, фестивална, коварна, магическа, лъжовна, еротична и мистериозна  - вземи само сега с отстъпка от 33%! Предизвикателна поредица, която ще разпали приключенския ти дух!

 

 

Вземете
3 книги
-33%
„Дюн“ с отстъпка от 32 %!

С излизането на втория шедьовър на Дени Вилньов планетата Аракис отново се превърна в най-желаната  дестинация, в която да пътешества нашето читателско въображение. Билетът за това пътуване сега е с отстъпка от цели 32 %, пътуване, което се помни цял живот!

Вземете
3 книги
-32%
С книга на път - 2024! - 35 % отстъпка!

И вие ли обичате да четете докато пътувате? Времето спира, неудобните седалки вече нямат значение, разговорите заглъхват, налягането в самолета не е проблем, нито шумът на колелетата...  Подбрали сме точните книги за вашето пътуване. Има такива за в градския транспорт, за командировката ви в съседния град, при екскурзия в чужбина, за Транс-Сибирския експрес и даже за пътя Сантяго де Компостела. Подбирай внимателно, на път свръхбагажът създава проблеми;)
Избери две заглавия и ще ги получиш с 35% отстъпка!
На добър час!


Изберете
2 книги
-35%
Някои го предпочитат горещо!

Най-горещите заглавия на „Бард“ сега с отстъпка от -40 %! Вкуси страстта от страниците на книгите в нашата лятна колекция и после я пренеси и умножи на степен в живота си.
При поръчка над 30 лв. получаваш и безплатна доставка.

Изберете
2 книги
-40%
„Илион“ и/или „Хронобандити“ с -38 % отстъпка!

Опитваме да породим интереса на младите към големите автори и към шедьоврите на научната фантастика, затова преиздадохме отдавна изчерпани класики като: „Градът“, „Резерватът на таласъмите“, „Пощальонът“, Самите богове“, Немезида“... a в последната година „Хронобандити“ и прекрасната „Илион“ на Дан Симънс. За да продължим с нашата мисия, имаме нужда от покрепата на всички почитатели на жанра. Споделяйте и препоръчвайте! Ние пък ще направим предложението неустоимо с – 38 % отстъпка.

 

Изберете
1 книга
-38%