Промоции

„Ханибал“ – поредицата, по която ще подивееш!

Омразата между Картаген и Рим. Гибелта на едната колосална сила, ще даде живот на другата. Гениални стратегии; герои, които карат историята да оживее; зашеметяващи екшън сцени и толкова автентична атмосфера, че бойните викове буквално могат да бъдат чути. Вземи само за 39,99 лв. с безплатна доставка до дома ви!

Вземете
3 книги
само
39.99
лв.
Подарък:„Възраждането на магията”!

Колекция:”Хрониките на Вестителката” само за 38 лв.(спестяваш 20 лв.)!

Един пословично обигран автор се впуска в авантюрата на фентъзи дистопията и забърква магнетична и НеОставима смес с ключови съставки: смъртоносен вирус, опасности, разруха, магия, любов, предателство и битки, на чийто размах биха завидяли много от класиците на фентъзи жанра.

Вземете
3 книги
само
38.00
лв.
Луксозният сборник "Смъртта и светлината" само за 21,99 лв.!

н изключителният Роджър Зелазни, един от законодателите във фантастичното писане. Може би най-многопластовият, най-философски скроеният и най-мистичният сред големите. Докоснете се до таланта му в неговите нюанси с луксозния сборник "Смъртта и светлината", които през целия месец ще бъде на цена от 21,99 лв. (спестявате 13 лв.)

Вземете
1 книга
само
21.99
лв.
Най-награждаваната космическа сага с 40 отстъпка!

м да кръстим „Правдата на Торен” – шампионът на фантастичния жанр: Хюго, Небюла, Локус и Артър Кларк, всичко накуп!  Поръчай сега!

Вземете
2 книги
-50%
100-те най-четени и най-влиятелни книги на ИК „БАРД“. През май с отстъпка от -31%!

100-те книги, които обичаме, към които се връщаме отново и отново, които препоръчваме, цитираме и с които се гордеем като издатели, ще бъдат специално преживяване и за вас.

Изберете поне две заглавия и ще ги получите с безплатна доставка и отстъпка от 31%.

 

 

 

Изберете
2 книги
-31%
"Талисманът" и "Черният дом" само за 22 лв.

Искате да излезете навън, да тръгнете нанякъде, където и да е... Стивън Кинг и Питър Строб ще ви отведат в Териториите. Дано сте готови за това пътуване. Иначе... Бог да ви е на помощ!

Вземете
2 книги
само
33.99
лв.
„Академия за магьосници” само за 9.99 лв. Сега!

Училище, в което скуката не е измислена... но и чувството за безопасност.
Свят обитаван от десетки причудливи същества и едно магическо общество, в което всичко ври и кипи, но привидно битува в стерилна хармония. Хармония, която бунтарката Ел ще разбие на парчета.
После всеки ще се наложи да разкрие картите си!

Вземете
1 книга
само
9.99
лв.