Промоции

Спасете се от жегата! Шест смразяващи кръвта книги!

Мнозина са тези, които в горещините търсят спасение и прохлада във всякакви разхлаждащи питиета, сладоледи, ледени фрешове... популярни са и студените душове.  Това лято обаче сякаш слънцето избухна, температурите са особено високи, и спасение от жегата просто няма. Това вероятно се дължи и на недостатъчните мерки, които сте взели: когато не просто ти е горещо, а умираш от жега, може би нямаш нужда просто от нещо разхлаждащо, а трябва да прибегнеш до нещо повече – нещо смразяващо.

Спрете климатиците! Опитайте!

Изберете
2 книги
-35%
Вземете „Маджипур” за 23,99 лв.!

Робърт Силвърбърг е едно от най-големите имена във фантастиката, а сагата „Маджипур” е един от върховете в неговото огромно по обем творчество. Богато изградени герои, убийствено точна визия за модерното общество, майсторство в създаването на напрежение - всичко това е „Маджипур”.  Не пропускай!

Вземете
2 книги
само
23.99
лв.
Провалете отпуската си с “Властелинът на пръстените”!

Ако искате да съсипете отпуската си, няма по-подходящо четиво от “Властелинът на пръстените”, особено в луксозния му вариант. Книгата сякаш е специално разработена и пригодена за това. Теглото  на томчето е около 3 кг., ръбове остри, потенциално травматични. Но най-страшното е нейното съдържание. Имайте предвид, че често няма да ви се иска да излизате от стаята, приковали зомбиран поглед в 1100 (словом – хиляда и сто) страници дебелото туловище, ще пропускате закуски, срещи, вечери. Ако пък се доберете до плажа, положението е още по-страшно - изгарянето ви е гарантирано. Улисани, нито ще спазвате времето за системно обръщане, нито пък ще се мажете редовно със слънцезащитно мляко. Знойни гледки, запознанства, флиртове – всичко ще изгуби значение за вас и ще се превърне в досада. Само за три дена ще останете сам и забравен. Ако обаче за всичко това не ви пука, цената в момента е 70.00 лв.

Вземете
1 книга
само
70.00
лв.