Промоции

Книжни късчета лято от Рей Бредбъри

За Рей Бредбъри можем да изпишем стотици страници, без да се докоснем до същината на въпроса: откъде идва магнетизмът в книгите му, каква е особената магия, вложена във всеки изписан ред. Ето едно мнение, което ни  хареса и което несъмнено е попадение в правилната посока:

"Рей Бредбъри постигна онова, което е по силите на малцина творци... Той ни промени."

Бостън Сънди Глоуб
Бихме добавили: към по-добро...


Вземете
3 книги
-31%
Дейвид Айк - анализ на световния ред

Книгите на Дейвид Айк представят  по великолепен начин скритите връзки между хора, събития и теми, които на пръв поглед нямат нищо общо помежду си, но всъщност създават една цялостна картина. Поразителни разкрития очакват читателя на всяка страница, като се започне от древната история и се стигне до наши дни.

Вземете
2 книги
-32%
Месец на Матю Райли. 10 екшън трилъра с 32% отстъпка!

Този месец (02 юли) Матю Райли празнува своята 45 годишнина. Нека купонясваме  заедно, защото всяка книга на австралиеца е празник за неговите фенове.
Ако и ти обичаш да четеш в забрава, страниците да летят, часовете да се нижат, а ти да дишаш учестено, за да си в синхрон с действието, Матю Райли е и твоят човек. Избери поне два романа, няма значение кои, защото ще се върнеш за останалите.


Промото е в сила до 31.07. 2019 г

Изберете
2 книги
-32%
25 фентъзи романа на половин цена за твоето приказно лято!

Не знам кои летни моменти обичам повече: тези под палещото слънце или тези на сянка. Ако обаче към сянката прибавим и книга от любимия ми жанр, нещата са ясни.
Избери поне две от книгите в списъка и ще ги получиш с отстъпка от 50 %!

Изберете
2 книги
-50%
"Зона 51" с 30% остъпка!

2 юли е Световен ден на неидентифицираните летящи обекти (НЛО). Датата е избрана като годишнина от инцидента в Розуел, САЩ (юни – юли 1947), където е намерено катастрофирало НЛО. Вземете по повода двата романа на Робърт Дохърти от поредицата „Зона  51” с 30% отстъпка!

 

Промоцията ще остане до края на месеца!

Вземете
2 книги
-30%
Спасете се от жегата! Четири смразяващи кръвта книги!

Мнозина са тези, които в горещините търсят спасение и прохлада във всякакви разхлаждащи питиета, сладоледи, ледени фрешове... популярни са и студените душове.  Това лято обаче сякаш слънцето избухна, температурите са особено високи, и спасение от жегата просто няма. Това вероятно се дължи и на недостатъчните мерки, които сте взели: когато не просто ти е горещо, а умираш от жега, може би нямаш нужда просто от нещо разхлаждащо, а трябва да прибегнеш до нещо повече – нещо смразяващо.

Спрете климатиците! Опитайте!

Изберете
2 книги
-38%
Войната на червената кралица е завършена! Вземи сега с 30 % отстъпка!

С излизането на „Колелото на Осхайм”  – втората трилогия на Марк Лорънс е завършена  и можете спокойно да апелирате за нея като една от най-великите поредици в жанра. Ето равносметката:  отново изключително силен централен персонаж - Джалан Кендет може спокойно да съперничи на Йорг Анкрат от трънската серия; оригинална история, която във всеки следващ том става все по-завладяваща (сравнете рейтингите на книгите в goodreads!), новаторски стил, който не подлежи на подражание.
Вземи всичко на куп с отстъпка от 30%!

Вземете
3 книги
-30%