Промоции

Подаръците преди празниците – една възможна и изгодна мисия!

Всяка година коледните празници успяват да ни хванат неподготвени и да ни изненадат, така както никоя зима не е успяла. Сякаш календарът е загадка, която дори Робърт Лангдън не е в състояние да реши. Промени тази стресираща закономерност и подготви своите коледни подаръци навреме с луксозните издания на ИК „Бард”. Отстъпката от 32% ще ти помогне да се решиш;)

Изберете
1 книга
-32%
„Златна колекция“ на Фокнър с 40% отстъпка!

Фокнър е същински гигант в американската литература, прочут по цял свят като един от най-великите писатели на двайсети век.Комбинирайки символизма и похвата „поток на съзнанието“, той създава нов подход в писането на художествена литература. През 1949 г. е награден с Нобелова награда за литература. „Златна колекция“ помества едни от най-силните му твори.

Вземете
1 книга
-40%
Поръчай “Лабиринтът”! За онези, които умеят да оцеляват!

Стените на Лабиринта трябва да се преодолеят, но те са и тяхното спасение. От ужаса. От края. Докога? Спомни си. Оцелявай. Бягай! В спомена е изходът, но спомен няма. Всеки носи само името си и това, на което е способен. Томас, като Едисън; Нют, като Нютон...и накрая Тереза, последната.
И никакво доверие. Никому!

Вземете
5 книги
-32%
Уникален празничен подарък за децата!

"Приказник" e книга, която няма аналог в българското книгоиздаване. Авторски приказки,стихчета и песнички от класиците на българската литература с оригиналните черно-бели илюстрации от миналия век.
Виж повече:

Изберете
1 книга
-20%
Подарете „Мистър Блис” - любимата книга на децата!

Красива като коледна играчка. Оригинална като мисъл, която ви буди посред нощ. С твърди корици и оригиналите рисунки и почерк на вълшебника Толкин. Само сега с 40 % отстъпка!

Вземете
1 книга
-40%
Българско фентъзи на световно ниво!

Ето Ви едно много добро българско фентъзи. Ама толкова добро, че е над средното европейско ниво. Това че е насочено към тийнейджърите не значи, че и други няма да посегнат към него. Напротив. 

Това е книга с голям търговски потенциал, с виолетово оцветени отстрани страници  и разделители с мирис на пачули или теменужки.

Вземете
1 книга
-20%
Книгата която взриви училището, нецензурирано издание само за 10 лв.!

Цветът на коледата е червен, защото е ревюлюционна!
Подарете на дома си книгата, която ще направи децата ви личности!

Открит  разговор по всички проблеми, вълнуващи младите хора: дисциплина, наказания, оценки, изпити и тестове, учители, ръководство, ученически съвети, приятели, секс, наркотици, алкохол, тютюнопушене...
До изчерпване на количествата! 

Вземете
1 книга
само
9.99
лв.
„Властелинът на пръстените” – лукс. Издание от Средната земя!

Десетки писма до Дядо Коледа са върнати обратно до подател с категоричния отказ на добрия старец да се раздели с любимата си книга. Разбираме го,  става въпрос за първото издание на български, което е илюстровано, страниците са състарени, кожа, обков... Поръчайте книгата при нас, до 6 януари цената е 70 лв.!

Вземете
1 книга
само
70.00
лв.