Промоции

Класика в руския хумор с 50 % отстъпка!

Най-свежият руски тандем след Илф и Петров с най-силните си произведения! Силни истории, които ще разказвате като вицове, с много любов и носталгия.
Взими сега на половин цена!

Вземете
1 книга
-50%
„Златна колекция“ на Фокнър с 50% отстъпка!

Фокнър е същински гигант в американската литература, прочут по цял свят като един от най-великите писатели на двайсети век.Комбинирайки символизма и похвата „поток на съзнанието“, той създава нов подход в писането на художествена литература. През 1949 г. е награден с Нобелова награда за литература. „Златна колекция“ помества едни от най-силните му твори.

Вземете
1 книга
-50%
Нора Робъртс срещу Мери Кларк. Дай гласа си! Не бъди безразличен!

На ринга са двама изключителни майстори на съвременния роман. Дайте вашия глас за един от двамата по най-категоричния начин - поръчайте книгите им!

 

Изберете
2 книги
-30%
ПГС + "...и още нещо" за едното нищо!

На кого да вярвам? На корицата на Пътеводителя пише  - „ВЪЗМОЖНО НАЙ-ПЪЛНИЯТ Пътеводител на галактическия стопаджия” и години по-късно излиза „И още нещо...”  - шеста част (от общо три). Какво „нещо”? Какво „и”, нали „-ВЪЗМОЖНО НАЙ-ПЪЛНИЯТ”! С тази книга абсурдите нямат край! Решил съм да се отърва и от двете!

Виж повече...

Вземете
2 книги
само
31.99
лв.
Най-награждаваната космическа сага с 40 отстъпка!

Можем да кръстим „Правдата на Торен” – шампионът на фантастичния жанр. Хюго, Небюла, Локус и Артър Кларк са изключително престижни отличия, вашата оценка обаче и вашето удоволствие е наградата, която за нас е важно да получи книгата. Поръчай сега!

Вземете
2 книги
-40%
„Спиращият войната” - спира дъха!

Възможно ли е истински качествено фентъзи, с всичките му задължителни атрибути, да бъде побрано в един-единствен том от около 600 страници? Отговорът е пред вас – „Спиращият войната” е малко над 600 стр., може да се похвали с оригинален, педантично изграден свят, превъзходна магическа система и колоритни, пълнокръвни персонажи. Книгата е добре философски мотивирана и нещо нетипично за Сандърсън (с изключение на „Сплавта на закона”) – притежава кънтящ, направо зверски черен хумор. Вземи сега само за 14,99 лв. и се убеди в силата на един завършен майстор!

Вземете
1 книга
само
14.99
лв.
ЗАДОВОЛИ МАНИЯТА САМО ЗА 20 ЛВ.!

„Игра на тронове”и „Шедьоврите”, две от най-популярните книги за оцветяване, само за 20 лв.!
До изчерпване на количествата!

Виж повече:

Вземете
2 книги
само
20.00
лв.
„Тайната история на Туин Пийкс” отговаря на въпросите!

Тандемът  Марк  Фрост и Дейвид  Линч отново забърка кинематографична каша, която води зрителя до зависимост и несекващ глад за нови дози. Дали обаче неизвестните в сериала  не ни идват малко в повече? „Тайната история на Туин Пийкс” ще ви запознае с глобалната история зад мизансцена на Туин Пийкс, ще опрости нещата и ще ви помогне да се съсредоточите върху сериала.

 През целия  юни най-продаваната книга за първото тримесечие на

2017 г. ще бъде с 40% отстъпка!

 

Изберете
1 книга
-40%