Промоции

Великото пролетно книжно разлистване!

3 книги от издателство  „Бард“ само за 18 лв.!

Всички жанрове, за всички вкусове, за всеки джоб!

Ако поръчаш 6, ще получиш и безплатна доставка!

Изберете
3 книги
само
18.00
лв.
"То" с отстъпка от -25%!

 „То” е многолико. Като индуистко божество. Наричат го „То”, за да не назовават ужаса, за да не го призоват. Появи ли се – иска кръв, много кръв и е трудно да се утоли жаждата му. И ще дойде отново. Те го знаят.

Бев, Бил, Еди, Ричи, Бен, Стан и Майк – седем са, много са далеч от великолепната седморка, както и от самураите на Куросава, а противникът им... май не можем да се сетим за по-кошмарен противник...

 

 

 

Вземете
2 книги
-25%
„Академия за магьосници” само за 9.99 лв. Сега!

Училище, в което скуката не е измислена... но и чувството за безопасност.
Свят обитаван от десетки причудливи същества и едно магическо общество, в което всичко ври и кипи, но привидно битува в стерилна хармония. Хармония, която бунтарката Ел ще разбие на парчета.
После всеки ще се наложи да разкрие картите си!

Вземете
1 книга
само
9.99
лв.
Трилър–лавините на Мери Хигинс Кларк с отстъпка от 31 %

Защо лавини? Защото стартират привидно бавно, а после набират бясна скорост и помитат всички останали ваши приоритети. Цветята увяхват, прахът се трупа, децата гладуват, половинката ви се изнася и обявява развод за липса на внимание...

Изберете
2 книги
-31%
Двубой! „Колелото...“ срещу „Малазан...“. 30% отстъпка!

Най-мащабният фентъзи епос срещу най-мащабния фентъзи епос. Титаните в жанра, абсолютните законодатели! Коя ще бъде поредицата победител?! Вие решавате! Дайте вашия глас по най-категоричния начин - поръчайте книгите! Или ще подкрепите и двата епоса? Виж повече:

Изберете
2 книги
-30%
Нюансите, разказани от Крисчън Грей, с отстъпка от - 45 %!

Мнозина от най-отявлените фенове на поредицата „Петдесет нюанса“ споделят, че по-късно написаната и съответно по-зрялата „мъжка“ версия на нюансите, са по-добрите версии на историята. Вземете трилогията сега и ще я получите с 45 % отстъпка и безплатна доставка! Вдигнете температурата вкъщи напук на задаващия се скреж навън!

Вземете
3 книги
-45%