Промоции

"Внезапното бягство от действителността" на половин цена!

Модерен роман за приятелството, завистта и любовта... и за злочестината да не набереш цветя за злия горски дух на Еньовден...

Вземете
1 книга
-50%
"Град на стълби" и "Град на остриета" - с 40% отстъпка!

Не са малко онези, които смятат, че фентъзи книгите са елементарни, формулни и инфантилни.

„Град на стълби” и "Град на остриета" са точно за тях.

 

Вземете
2 книги
-40%
Месец на Дж. Р. Р. Толкин. 33% остъпка за входа към Средната земя.

Не знам дали бог е създал земята, на която живеем, но Дж. Р. Р. Толкин несъмнено е създал свой свят и земя, обитавани по настоящем от милиони читатели, към която те не престават да  се връщат отново и отново. Земя на красота, към която искаме да ви отворим вратите с настоящата ни промоция.
Всички книги на Дж. Р. Р. Толкин до края на месеца ще бъдат с отстъпка от 33%, защото Толкин подхваща първата история за Средната земя през 1933 г.

 

 

Изберете
1 книга
-33%
Хрониките на Амбър в три луксозни томчета!

Сянката Земя се скапа, време ни е да се насочим към Амбър!

Вижте повече...

Вземете
3 книги
само
49.99
лв.
Поръчай “Лабиринтът”! За онези, които умеят да оцеляват!

Стените на Лабиринта трябва да се преодолеят, но те са и тяхното спасение. От ужаса. От края. Докога? Спомни си. Оцелявай. Бягай! В спомена е изходът, но спомен няма. Всеки носи само името си и това, на което е способен. Томас, като Едисън; Нют, като Нютон...и накрая Тереза, последната.
И никакво доверие. Никому!

Вземете
5 книги
-40%
„Спиращият войната” - спира дъха!

Възможно ли е истински качествено фентъзи, с всичките му задължителни атрибути, да бъде побрано в един-единствен том от около 600 страници? Отговорът е пред вас – „Спиращият войната” е малко над 600 стр., може да се похвали с оригинален, педантично изграден свят, превъзходна магическа система и колоритни, пълнокръвни персонажи. Книгата е добре философски мотивирана и нещо нетипично за Сандърсън (с изключение на „Сплавта на закона”) – притежава кънтящ, направо зверски черен хумор. Вземи сега само за 14,99 лв. и се убеди в силата на един завършен майстор!

Вземете
1 книга
само
14.99
лв.
Най-награждаваната космическа сага с 40 отстъпка!

Можем да кръстим „Правдата на Торен” – шампионът на фантастичния жанр. Хюго, Небюла, Локус и Артър Кларк са изключително престижни отличия, вашата оценка обаче и вашето удоволствие е наградата, която за нас е важно да получи книгата. Поръчай сега!

Вземете
2 книги
-40%
20 романа от Д. Стийл, М.Х. Кларк, Нора Робъртс... с отстъпка от цели 40%!

Комбинирай минимум два романа от най-добрите автори на дамска проза и ще ги получиш с отстъпка от 50%!

 

В сила до 15 февруари или до изчерпване на количествата.

Изберете
2 книги
-50%
Настрой се на вълна Джордж Мартин в очакване на „Огън и кръв“!

Веднага щом видим гърба на зимата, като предвестник на последния сезон на сериала, ще дойдат драконите с историята на рода Таргариен - „Огън и кръв“. Имаш около три месеца да наваксаш с всичко, което си пропуснал, и ти предлагаме да започнеш веднага с отстъпка от 34% за всяка книга от автора.

Изберете
1 книга
-34%