Промоции

Пълният цикъл "Землемория" само за 25,99 лв.

Според списание „Обзървър” (по-важното е, че и според мен е горе-долу така) епосът „Землемория” е „най-значителната фентъзи творба на века” (иде реч за 20-ти век). 21 век до момента също не бърза “да роди” по-добра книга. Уверете се сами в убийствените качества на “Замлемория” като поръчате двата тома „Землемория” и „Приказки от Землемория” само за 25,99 лв.!

Вземете
2 книги
само
25.99
лв.
Блейд Рънър” и още седем повести в „Омнибус” с отстъпка - 33%!

Филип К. Дик e eдин от най-влиятелните американски жанрови писатели, чиито творби се оказват повече или по-малко прогностични. Това им качество ги прави особено привлекателни за Холивуд и филмовата индустрия.
"Омнибус" събира част от най-популярните  текстове на Филип Дик, които намират и своя екранен израз: "Cпoмeни нa eдpo", "Bapиaнт двe", "Cпeциaлeн дoĸлaд", "Зaплaщaнeтo", "Kaмepa пoтъмнялa", "Злaтният чoвeĸ", "Aгeнти нa cъдбaтa", "Cънyвaт ли aндpoидитe eлeĸтpooвцe", по която са заснети вече четири версии под заглавието  „Блейд Рънър”.

 

Вземете
1 книга
-33%
„Академия за магьосници” само за 14,95 лв.!

Училище, в което скуката не е измислена... но и чувството за безопасност.
Свят обитаван от десетки причудливи същества и едно магическо общество, в което всичко ври и кипи, но привидно битува в стерилна хармония. Хармония, която бунтарката Ел ще разбие на парчета.
После всеки ще се наложи да разкрие картите си!

Вземете
1 книга
само
14.95
лв.
„Лявата ръка на мрака” в 2 тома с отстъпка от 42 %!

Ако „Землемория” е най-популярната творба на Урсула ле Гуин, „Лявата ръка на мрака” (още „Хейнски хроники”) е най-награждаваната, най-философската и най-мистичната.
Ако „Землемория” е короната на кралицата на измисления свят, то „Лявата ръка на мрака” е най-малкото скиптъра. Вземи сега с 42% отстъпка!


Вземете
2 книги
-42%
Невърмур! Отстъпка от 45%. До мрака на Срединощ!

Мориган Врана. Прокълнатото дете, което носи избавление.

Обречената  на смърт, но благословена да побеждава! Тя плаши и привлича!
Там, където злото се надига!
Виж повече...   

Вземете
2 книги
-45%
Първите три завъртания на „Колелото на времето” с отстъпка от 33 %!

Фентъзи поредиците са книги за мечтатели, за идеалисти, за фантазьори... Това са и книгите с най-верните последователи, които  чакат и поглъщат всеки ред от любимите си автори. Истински добрите книги в жанра обаче са малко, а великите се броят на пръстите на една от ръцете ни. Няма да посоча мястото на „Колелото на времето”, вие вече сте го направили.
Вземете първите три книги с 33% отстъпка!
Вземете
3 книги
-33%
Книжна Коледна Кампания 2019 г. Вашите подаръци!

Книжна Коледна Кампания 2019 г. Вашите подаръци!
Десетки  луксозни издания от „Бард” с 35 % отстъпка, безплатна доставка и подарък  „Игра на тронове” – за оцветяване (при две и повече книги)!
Имаш само месец до отчаянието и онзи титаничен рев – НЕ СЪМ ГОТОВ С ПОДАРЪЦИТЕ! Сега е моментът да изпревариш времето, опашките, некоректните куриери и истерията. Поръчай сега!
ВАЖНО: „Игра на тронове – рисувателна книга”  ще придружава всяка поръчка с две и повече книги от списъка. Самотните заглавия ще наградим с 35% отстъпка и безплатна доставка.

 

Изберете
1 книга
-35%
Фентъзи & фантастика – 55 книги с 55 % отстъпка и подарък!

Десетки книги от автори като: Брандън Сандърсън, Роджър Зелазни, Джордж Мартин, Урсула Ле Гуин... СЕГА с отстъпка от цели 55 %! Избери поне две и ще ги получиш на посочен  от теб адрес с доставка за наша сметка и подарък "Властелинът на пръстените" - книга за оцветяване!
Прецакай празниците като подготвиш предварително своите ФАНТАСТИЧНИ подаръци!

Изберете
2 книги
-55%