Промоции

Войната на червената кралица е завършена! Вземи сега с 30 % отстъпка!

С излизането на „Колелото на Осхайм”  – втората трилогия на Марк Лорънс е завършена  и можете спокойно да апелирате за нея като една от най-великите поредици в жанра. Ето равносметката:  отново изключително силен централен персонаж - Джалан Кендет може спокойно да съперничи на Йорг Анкрат от трънската серия; оригинална история, която във всеки следващ том става все по-завладяваща (сравнете рейтингите на книгите в goodreads!), новаторски стил, който не подлежи на подражание.
Вземи всичко на куп с отстъпка от 30%!
Промоцията е в сила до 29 септември!

Вземете
3 книги
-30%
Реймънд Фийст промо, 6 книги с отстъпка от 40 %!

Влей се във Войната на разлома или в цивилизацията на цураните и се потопи във вселената на меча и чародейството, над която властва Реймънд Фийст от близо 30 години! Всеми сега две от емблематичните поредици на големия майстор с отстъпка от 40 %!

Изберете
1 книга
-40%
Поредицата "Най-големите лъжи в историята" с отстъпка от 35%!

Ако кръстопътните събития в световната история са вашата страст и искате да обогатите познанието си за спорни личности от миналото, вземете трите части на „Най-големите лъжи в историята”. Само сега с отстъпка от 35%!

Вземете
3 книги
-35%
Джордж Р. Р. Мартин празнува юбилей. Празнувайте и вие, като си набавите „Песен за огън и лед” с 32 % отстъпка!

След като преди ден сериалът „Игра на тронове” отново триумфира с награда „Еми” в две категории, имаме нов повод  да споменем Джордж Мартин. Авторът е роден на 20 септември 1948 г. и празнува своя 70 годишен юбилей. Празнувайте и вие с най-великата поредица във фентъзи жанра.

Поръчай тук с отстъпка от 32 %!
Промоцията е в сила до края на септември!

Изберете
1 книга
-32%
Шест книги на Даниел Стийл. Изберете вашите три с отстъпка от 40 %!

Септември е месецът, в който децата тръгват на училище, и на почти всеки родител му се отваря малко лично време за почивка. Ако и вие отдъхвате най-добре с  четене, изберете от списъка  три книги на Даниел Стийл и ще ги получите с  40 % отстъпка!

Изберете
3 книги
-40%
„Мистър Блис” за начинаещи читатели с отстъпка от 50%!

„Мистър Блис” е писана от Толкин за неговите деца и е една от първите книги, които те са прочели. За нас ще бъде чест и удоволствие и вашите малки първокласници  и начинаещи читатели да стартират своето четене за удоволствие със същата история и същите прекрасни илюстрации.

 На български и в оригинал с приказния почерк и стил на Толкин!

Вземете
1 книга
-50%