Промоции

Октомврийска революция в жанра на трилъра!

30% отстъпка и безплатен транспорт през целия октомври при избор на поне две заглавия от култовата поредица „Кралете на трилъра”!

Очакват ви близо 200 книги от селекцията на издателство „Бард”!

Изберете
2 книги
-30%
Страшни дни на страшни отстъпки! Близо 50 хорър заглавия на ИК „Бард” с - 33%!

Ако мъртвите се пробудят на Хелоуин, то ще е, за да си поръчат книги. Тези книги! Вдигни адреналина си на макс, облей се в студена пот, изправи косите си, опули очи и разшири зеници със специалната селекция от хорър романи на издателство „Бард”!
До 06 ноември с 33% отстъпка! Брррр-ррррр! 

Изберете
2 книги
-33%
Какво да четем през есента? 40 книги с - 40%!

Есента е времето за нови начинания. Студентите се връщат в университетите, зажаднели за нови знания; работещите се връщат на работа, с желание за... е, не с чак такова желание. И всичко започва отначало и всеки трябва да се доказва наново. Това положение много бързо изчерпва енергийните ни запаси, натрупани през лятото, затова ви предлагаме няколко истински отмарящи и зареждащи четива.

Вижте списъка тук…

Изберете
2 книги
-40%
Фиц и шута 1 и 2 само за 20 лв.!

Първите два тома на една най-великите поредици във фентъзи жанра, носител на наградата „Гемел“ за 2018 г. Само за 20 лв.!
„Фицрицарин – най-щурият образ във фентъзи вселената!“
Джордж Р.Р. Мартин

Вземете
2 книги
само
20.00
лв.
„Дюн“ – филмът се отлага, очаква ни книгата! Отстъпка -40 %!

Отлагането на филма на Дени Вилньов с година е разочарование за всички ни. Тази история обаче не бива да чака. Вземете поредицата с 40 % отстъпка и се присъединете към „Дюн“ маратона!
Великолепна и величествена поредица, истинска класика в жанра! Пълна с идеи, внушения, незабравими герои и разтърсващи сцени. Книга, в която всичко е смайващо и необикновено, дори когато говорим за привидно незначителни неща като червеите и подправките.

Вземете
3 книги
-40%