Промоции

Октомврийска революция в жанра на трилъра!

25% отстъпка и безплатен транспорт през целия октомври при избор на поне две заглавия от култовата поредица „Кралете на трилъра”!

Очакват ви близо 200 книги от селекцията на издателство „Бард”!

Изберете
2 книги
-25%
Трилогия за демона Аззи. Специална надценка за сухари! 24 лв. за останалите!

 

Зелазни и Шекли. Ако се зачетеш в небивалиците на тия двамата, не можеш да повярваш, че от земна майка са раждани. Въпреки това, на 17 юли се навършват 88 г. от премиерата пред света на мистър Шекли (роден в Ню Йорк).  По този повод ви даваме възможност да се потопите в най-забавната словесна мешавица, писана някога: пародия, хумор, сатира, митология, религия... Смес, която неминуемо ще избухне... в смях!

Вземете
1 книга
само
24.00
лв.
Какво да четем през есента?

Есента е времето за нови начинания. Студентите се връщат в университетите, зажаднели за нови знания; работещите се връщат на работа, с желание за... е, не с чак такова желание. И всичко започва отначало и всеки трябва да се доказва наново. Това положение много бързо изчерпва енергийните ни запаси, натрупани през лятото, затова ви предлагаме няколко истински отмарящи и зареждащи четива.

Вижте списъка тук…

Изберете
2 книги
-30%
Шифърът на Леонардо – адаптиран, красив и илюстрован!

Мегаселърът на Дан Браун вече е достъпен за новото поколение читатели. Тази адаптация за младежи е идеалният начин да се подготвите за "Произход" - последния роман за Робърт Лангдън. Изданието включва над двайсет цветни снимки на вълнуващи места и произведения на изкуството!

Вземете
1 книга
-40%
"Град на стълби" и "Град на остриета" - с 32% отстъпка!

Не са малко онези, които смятат, че фентъзи книгите са елементарни, формулни и инфантилни.

„Град на стълби” и "Град на остриета" са точно за тях.

 

Вземете
2 книги
-32%
Блейд Рънър” и още седем повести в „Омнибус”

„Блейд Рънър” и още седем повести в „Омнибус”
Филип К. Дик e eдин от най-влиятелните американски жанрови писатели, чиито творби се оказват повече или по-малко прогностични. Това им качество ги прави особено привлекателни за Холивуд и филмовата индустрия.
"Омнибус" събира част от най-популярните  текстове на Филип Дик, които намират и своя екранен израз: "Cпoмeни нa eдpo", "Bapиaнт двe", "Cпeциaлeн дoĸлaд", "Зaплaщaнeтo", "Kaмepa пoтъмнялa", "Злaтният чoвeĸ", "Aгeнти нa cъдбaтa", "Cънyвaт ли aндpoидитe eлeĸтpooвцe", по която са заснети вече четири версии под заглавието  „
Блейд Рънър”. Вземете сега с отстъпка от 30%!

Вземете
1 книга
-30%
Здраве от "Бард". Към всяка поръчка - подарък!

Преходният сезон между есента и зимата винаги са изпитание за нашето здраве. Влагата отключва стари болежки и е благоприятна среда за всякакви вируси и бацили.

Всички книги в това промо, касаят вашето физическо и душевно здраве. Изберете поне едно заглавие и ще го получите с 30 % отстъпка и подарък „Как да откажем цигарите за 30 дни”. Успех!

 

Изберете
1 книга
-30%