Изгубените открития (Джери Василатос)

Мека корица

 
448 стр.
10.99 лв.
Колкото повече поръчваш, толкова повече печелиш

Други книги от този жанр

Тайната история на човешката цивилизация (Майкъл Кремо)
Майкъл Кремо
Загадки и мистерии
12-та планета (Зекария Сичин)
Зекария Сичин
Загадки и мистерии
Неразгаданите мистерии (Колин Уилсън)
Колин Уилсън
Загадки и мистерии
Войните на боговете и хората (Зекария Сичин)
Зекария Сичин
Загадки и мистерии
Стълба към небето (Зекария Сичин)
Зекария Сичин
Загадки и мистерии
Изгубените царства (Зекария Сичин)
Зекария Сичин
Загадки и мистерии
Когато времето започна (Зекария Сичин)
Зекария Сичин
Загадки и мистерии
Космическият код (Зекария Сичин)
Зекария Сичин
Загадки и мистерии
Най-големите лъжи в историята (Ха. А. Мелер)
Ха. А. Мелер
Загадки и мистерии
Кодът на маите (Барбара Хенд Клоу)
Барбара Хенд Клоу
Загадки и мистерии
Загадката на Граала (Лорънс Гарднър)
Лорънс Гарднър
Загадки и мистерии
Пътешествия в митичното минало (Зекария Сичин)
Зекария Сичин
Загадки и мистерии
Битката на цивилизациите (Игор Прокопенко)
Игор Прокопенко
Загадки и мистерии
Великите загадки: Древния Египет.Битие от Марс. Загадката Атлантида (Хърби Бренън)
Хърби Бренън
Загадки и мистерии
Свръхестественото (Греъм Хенкок)
Греъм Хенкок
Загадки и мистерии
Откраднати съкровища (Брайън Хотън)
Брайън Хотън
Загадки и мистерии
Тайните на човека (Игор Прокопенко)
Игор Прокопенко
Загадки и мистерии
Феномени (Ани Джейкъбсън)
Ани Джейкъбсън
Загадки и мистерии
Фантомният Аз (Дейвид Айк)
Дейвид Айк
Загадки и мистерии
Боговете още са тук (Ерих фон Деникен)
Ерих фон Деникен
Загадки и мистерии
Нашите извънземни предци (Уил Харт)
Уил Харт
Загадки и мистерии
Космическа утроба (Чандра Уикрамасиндж)
Чандра Уикрамасиндж
Загадки и мистерии

За книгата

Зашеметяващи открития и невероятни изобретения!

Какви са заплетените интриги, които преднамерено променят историята?!


ПОТЪПКАНАТА НАУЧНА РЕВОЛЮЦИЯ


Потулени открития и невероятни изобретения щяха да създадат един изпълнен с чудеса свят, ако не бяха погубени от завистта и алчността. Открийте как физиофонът и безжичният телефон на Антонио Меучи се появяват десетилетия по-рано от изобретенията на Бел и Макони? Как земната батерия на Нейтън Стъбълфийлд предвещавала революция в енергетиката? Как геоетерните двигатели на Никола Тесла заплашвали управляващите в зависимата от горива Америка? Как микроскопите и убиващите вирусите лъчи на д-р Райф предлагали решение за премахването на всяка болест и защо фармацевтичната индустрия в съюз с Медицинската асоциация направила всичко по силите си, за да хвърли великия изобретател в затвора? Как шумът в телефонните проводници позволил на д-р Т. Хенри Морей да открие лъчистата космическа енергия. Дали мистериозният “шведски камък” - могъщият кристал, открит от д-р Морей - е първият случай, в който е регистрирана и овладяна идващата от далечните звезди енергия? Защо военновъздушните сили отначало финансирали изследванията и разработките на устройства за изкривяване на пространството на Т. Т. Браун, а след това отхвърлили проекта му? Когато термоядрените реактори на Фило Фарнсуорт направили “пробив” през 1967 г., проектът му внезапно бил спрян от “Ай Ти Ти”.

Какви са заплетените интриги, които преднамерено променят историята? Всяка глава е едно истинско биографично съкровище. Пред нас се разкрива свят, съществувал стотици години извън предначертания му път на развитие. Пълното познание на тази загуба е ключът към възвръщането на тези чудни технологии.

 

Мнения на читатели

Приемат се само коментари от регистрирани потребители!

Моля, спазвайте чистотата на българския език.

Приемат се само коментари на кирилица. Мнения, съдържащи нецензурни квалификации и обиди, ще бъдат премахвани.

тас, Наоколо

ами ако е истина... дамн бастердс...

Jordan, BOURGAS

Здравейте , Искам да попитам освен от този сайт, от каде другаде мога да си закупя книгата тука в Бургас. В Хеликон май е няма . Мерси

gad, София

Тъкмо си я купих, но предварително съм чел много за Тесла и Райф и мисля че каквото и да пише в книгата, надали е измислица, защото истината е достатъчно шокираща.

Михаил Михайлов, стара загора

Книгата според мен описва единствено ФАКТИ.

Който спори , че не са верни нека го докаже .Ако желае може да се опита да докаже ,че самият той не се е родил на датата която е написана в личната му карта(може да е станала някаква грешка-знае ли човек).

Докато има явления в природата ,за които науката не може да даде ясен отговор , винаги ще има хора с по-прогресивно и нестандартно мислене , които да се опитват да ги обяснят и използват.

Тази книга според мен иска да каже на всеки дипломиран магистър или бакалавър:

"Това което са те научили е всичко , което е известно , и за да бъде открито и изобретено ,почти всички известни учени бегло споменати в учебните материали са понасяли твърденията че са ЛУДИ , докато не са доказали теориите си. СЛЕД ТОВА СА СТАВАЛИ ГЕРОИ. Съжаляваме - с неоткритото се заеми ТИ."

Stoyan, Plovdiv

Книгата е интересна и увлекателна, но има едно голямо НО. И то е, че никой не знае дали това, което е написано вътре е вярно. Моя опит показва, че с такъв тип изхвърляния трябва много да се внимава, т.к. могат лошо да подведът и ние да си помислим, че цитирам:

"Как микроскопите и убиващите вирусите лъчи на д-р Райф предлагали решение за премахването на всяка болест и защо фармацевтичната индустрия в съюз с Медицинската асоциация направила всичко по силите си, за да хвърли великия изобретател в затвора?"

е вярно.

 

Затова хора по-полека с верванията, нека да не обявяваме написаното в книгата едва ли не за доказан факт. В крайна сметка това, което го пише в книгата няма ама никаква гаранция, че е коректно. Има ли някой, който има поне едно експериментално доказателство, което да покаже, че описаните нещо или едно от описаните неща е вярно? Сигурно не, така си и знаех.

Самия факт, че книгата излиза противоречи на идеите за Новия световен ред, т.к. го разконспирира. А това знчи, че ако това в книгата беше вярно никой нямаше да я допусне да излезе.

Явно целта на автора да напише увлекателна и добре продаваща се книга се е сбъднала като се има предвид, колко от нас поверха на неговите думи без да имат каквото и да е обективно потвърждание на казаното от него.

Не претендирам да съм прав, ама все пак аз съм физик и нямам намерение да се хващам на всяка въдица, която ми подадът. Луди, които постоянно откриват перпетум-мобиле винаги ще се намерят. Така че умната.

Виж още 10

Библиографска информация

Мека корица

ISBN: 954585
Дата на издаване: 20.12.2004
Брой страници: 448