Това е чиклит (Лорън Логстед)

Мека корица

 
320 стр.
11.99 лв.
Колкото повече поръчваш, толкова повече печелиш

Други книги от този жанр

Харесвате го по-мрачно (Стивън Кинг)
Стивън Кинг
Разкази
Софийски истории (Кирил Топалов)
Кирил Топалов
Разкази
Неограничен достъп (Джеймс Ролинс)
Джеймс Ролинс
Разкази
Промоция
Убиецо, върни се! (Рей Бредбъри)
Рей Бредбъри
Разкази
Колчан, пълен със стрели (Джефри Арчър)
Джефри Арчър
Разкази
Шах и мат (Джефри Арчър)
Джефри Арчър
Разкази
Тревата там е по-зелена (Джефри Арчър)
Джефри Арчър
Разкази
Промоция

За книгата

18 незабравими истории, избрани от Лорън Логстед

Заповядайте на веселбата в стил чиклит!

Безпрецедентният успех на чиклита е доказан факт... но не и сред критиците. Наричат го "лекомислен" и "разтягане на локуми", обвиняват го, че изобилства от изтънчени коктейли и обувки с астрономични цени, набеждават го, че му липсва интелигентност и литературни качества. След като им омръзна да им подхвърлят, че създават четива "второ качество", писателките на чиклит най-после отвърнаха на удара - със стил.

Заповядайте на веселбата в стил чиклит. Тук осемнадесет от най-четените авторки от този жанр, доказват, че мацките са майсторки на перото - че белетристиката от жени, с жени героини, предназначена за жени читателки заслужава всеобщо уважение.

"Това е чиклит" доказва, че си струва да се пише и чете този жанр и, че не бива да се съди за книгата по розовата й корица.

 

Мнения на читатели

Приемат се само коментари от регистрирани потребители!

Моля, спазвайте чистотата на българския език.

Приемат се само коментари на кирилица. Мнения, съдържащи нецензурни квалификации и обиди, ще бъдат премахвани.

Ирена, София

Хубаво е преди да оплювате даден жанр поне да се запознаете с него. Има много жанрове които не харесвам, но за да стигна до това заключение съм изчела не малко книги. Чик лит е един от любимите ми жанрове, защото обичам да чета книги за жени които живеят в нашето време и се сблъскват с проблемите с които всеки от нас се сблъсква. Това обикновено са забавни и необременяващи книги за това и ги предпочитам пред останалите.

Белослава, София

Еми Кристияне, например аз го чета - не съм блондинка, определено мога да чета и броят на страниците е последното, което ме притеснява. Написа си веднъж мнението, че не ти харесва - не го чети тогава. Почвам да си мисля, че тайно искаш да го прочетеш или пък си го прочел, но не си го разбрал и сега ти е кофти. Спри да се занимаваш с това кои го четат и кои не и най-важното - радвай се на живота и бъди позитивен.

Кристиян, Перник

Подкрепям те Калистерски. На това само като зачета откъса ми се гади, а какво остава цялата да я прочета! Абе незнам, може и да си е готин жанр, само дето не му схващам смиъла, през цялото време да се разправя за цици, полички, глупости, щуротии...

kalisterski, Троян

Това пък е най-голямата глупост!Не трябва ли една книга да се определя според достойнствата и, а не според това, за кого е предназначена!Все едно, книга писан от педофил, с герои педофили, предназначена за читатели педофили, заслужава всеобщо уважение!аз като съм мъж, за какво да уважавам книга писана само за жени!

pepi, пазарджик

Чак прости??!

И аз не харесвам жанра,но не се ядосвам на тези ,които го харесват.Все пак има 1-2 интересни неща.Ако наистина искате да се посмеете,прочетете"Тайната на Марша Мелоу"-Мария Бюмон.Друга подобна смехория така и не открих,но тази си заслужава на 100%

Кристиян, Перник

Наричат го "лекомислен" и "разтягане на локуми". "Че му липсва интелигентност и литературни качества." Никога не съм чел такова нещо, но няма и да го взема. Извинявайте, ама това е литература за най-простите блондинки, и с малко стртаници, така, че ако им куца четенето, да не се мъчат над един роман по цяла година. Кой го чете това изобщо?

Скрий

Библиографска информация

Мека корица

ISBN: 9546550552
Дата на издаване: 23.09.2009
Брой страници: 320