Екипът препоръчва
Играта на Джералд (Стивън Кинг)
Играта на Джералд
Читателите говорят за …
Феникс (Сидни Шелдън)
Феникс
Катерина Белева, Благоевград:

Здравейте,

Бих искала да попитам дали книгата има продължение ? Няма си накрая нямаше финален момент и не се разбраха много неща , затова предположих , че има продължение , но не намирам в интернет . Благодаря ви Предварително.

Книги от автор: Асена Сербезова

 

Асена Сербезова e доктор на медицинските науки, фармацевт и психолог. Родена е в гр. София, омъжена, майка на две деца. Специализира в психотерапевтичното направление на логотерапията и практикува като лайф коуч. Интересите ѝ са насочени към пренаталната психология, логотерапията и майндфулнес практиките. Вицепрезидент e на 75-ата Асамблея на Световната здравна организация. Професор е във Факултета по обществено здраве „Проф. д-р Цекомир Воденичаров, дмн“, където преподава в специалностите „Управление на клиничните изпитвания“ и „Стратегически мениджмънт на фармацевтичната дейност“. Автор и съавтор е на повече от 150 научни публикации в областта на употребата на лекарства и лекарствената политика. В битието си на фармацевт е позната като директор на Изпълнителната агенция по лекарствата, председател на Българския фармацевтичен съюз и министър на здравеопазването в 99-ото правителство на България. Носител е на специалния приз „Гражданска доблест“ в наградите „Човек на годината“ за 2020 г. на Българския хелзински комитет заради активната си гражданска позиция за отстояване на свободата на словото и правото на публично професионално мнение по важни за обществото въпроси.

 

Съавтор е на няколко книги и учебници в областта на лекарствената регулация. „Четвърт приказки за Клара и Кристо“ е първата ѝ художествена книга, която събира в себе си истории, писани от 2014 г. насам, провокирани от преживяното и споделеното в този период.