Промоции

Великият дизайн!

Великият дизайн на Стивън Хокинг и Ленард Млодинов буни духовете от момента, в който е излязла. Книгата се усеща като заплаха не само за статуквото в научната общност, но и за устоите на църквата и религията. Появиха се десетки статии със скандални заглавия, които повече или по-малко манупулират с извадки от текста на Хокинг и Млодинов. Вижте повече...

Вземете
1 книга
-30%
Довери се на Беър Грилс. Научи се да оцеляваш!

Какво прави Беър Грилс, когато има недостиг от адреналин и жонглирането му  с  живота, което наблюдаваме по "Дискавъри", не му е достатъчно? Сяда и пише... Научете се да оцелявате от най-добрия, вече и от страниците на жестоката  поредицата за ловеца Уил Йегер.

Вземете
2 книги
само
24.99
лв.
Физика, физика...

Както често една истинска история ни се струва по-невероятна от измислената, така и ако се потопим дълбоко в света на физиката, ще научим повече вълнуващи факти и от най-убедителния научнофантастичен роман.

Вземете
2 книги
-30%
Колекция любовни романи. Готови ли сте за довечера?

22 зашеметяващи любовни истории, коя от коя по-романтична, по-вълшебна и истинска. Поднесени от най-добрите разказвачи в жанра. Вижте сами!

Изберете
2 книги
-30%
Хрониките на Амбър в три луксозни томчета!

Сянката Земя се скапа, време ни е да се насочим към Амбър!

Вижте повече...

Вземете
3 книги
само
49.99
лв.
Глен Купър - новият диктатор в жанра на трилъра!

Библиотеката на мъртвите” промени представите ни за добрия трилър. Пет книги по-късно - вече можем да кажем – това беше само началото! Ако за вас обаче името на Глен Купър е непознато, даваме ви възможност за среща.

Вземете
3 книги
само
27.99
лв.
Отнесени от вихъра – кралят на любовните романи

За „Отнесени от вихъра” можем да говорим само в превъзходна форма: Книгата е наградена с „Пулицър” и е в топ 10  Най-продаваните книги за всички времена”. Едноименният филм получава 10 Оскара, рекорд, който остава цели 20 години.

 Най-посещаваната кинопродукция в златните години на Холивуд.

Поръчайте романа сега и ще го получите само за 24 лв.

 

Вземете
2 книги
само
24.00
лв.
Един феномен с феноменална отстъпка. Еднократно и за кратко!

Великолепна и величествена поредица, истинска класика в жанра! Пълна с идеи, внушения, незабравими герои и разтърсващи сцени. Книга, в която всичко е смайващо и необикновено, дори когато говорим за привидно незначителни неща като червеите и подправките. Само сега на цена от 59,99 лв.!

Вземете
3 книги
само
59.99
лв.
Мрачната история на един Архангел на Смъртта

Смърт, Съд, Рай и Ад
Това са Четирите погибели
Сега има пета
Запознайте се с Томас Кейл

Вижте повече...

Вземете
3 книги
само
33.99
лв.
Търсачите: поредица – барут!

Четете си потънал дълбоко във фотьойла, отпивате от кафето, часовете се нижат, а работата кибичи в коридора, потропва нервно и... ЧАКА! Подарете си тази идилия с поредицата  „Търсачите”.  Това е свежарската, приключенска история, която отдавна си търсите. В основата й е елитен корпус от забавни типове, които са спецове в областта на антиките,  и са натоварени от правителството със задачата да върнат в страната отмъкнати предмети на изкуството.  Приятно четене!

Вземете
3 книги
-28%