Промоции

Как да се справим с пролетната умора, без да вдигаме поглед от книгите

Разбира се, отговорът е: като внимаваме какво четем. Ето няколко съвета и предложения: Избягвайте книгите, които ви натоварват, сега не му е времето за ревливи и крайно трагични истории. Ако ситуацията ви позволява, отложете учебната литература с 2-3 седмици. Комбинирайте четенето с ядки и плодове, кафето и цигарите не са добра идея. Вижте нашата селекция, отстъпката е 40 %!

 

Изберете
2 книги
-40%
Търсачите: поредица – барут!

Четете си потънал дълбоко във фотьойла, отпивате от кафето, часовете се нижат, а работата кибичи в коридора, потропва нервно и... ЧАКА! Подарете си тази идилия с поредицата  „Търсачите”.  Това е свежарската, приключенска история, която отдавна си търсите. В основата й е елитен корпус от забавни типове, които са спецове в областта на антиките,  и са натоварени от правителството със задачата да върнат в страната отмъкнати предмети на изкуството.  Приятно четене!

Вземете
3 книги
-28%
Великденският подарък, който търсите!

Знаем, че подаръците за Великден не са така задължителни,  както за Коледа, но най-големият християнски празник в православния свят винаги дава повод  да се събираме с роднини и приятели, на които ни се иска да подарим нещо и да ги зарадваме. Книгата “Десетте молитви, на които Бог винаги се отзовава”  от Антъни Дистефано може би е вашият подарък.

Вземете
1 книга
-40%
Книжни късчета лято от Рей Бредбъри

За Рей Бредбъри можем да изпишем стотици страници, без да се докоснем до същината на въпроса: откъде идва магнетизмът в книгите му, каква е особената магия, вложена във всеки изписан ред. Ето едно мнение, което ми хареса и което несъмнено е попадение в правилната посока: "Рей Бредбъри постигна онова, което е по силите на малцина творци... Той ни промени." (Бостън Сънди Глоуб). От себе си бих добавил: към по-добро...

Вземете
3 книги
само
24.99
лв.
Най-добрият разказ на Кинг, илюстриран от Алекс Малеев

Н. е смазващ, Н. е смразяващ, Н. е кондензирана обреченост.
Н. е СТРАХ!
Н. е капчици студена пот… ОТ СТРАХ. Н. е хронична аритмия… ОТ СТРАХ.
Виж повече...

Вземете
1 книга
-50%
„Сянката на гарвана” само за 49,99 лв.!

Искате ново фентъзи, нов автор, нова енергия!  Да има всичко, заради което харесвате жанра, но и да е някак различно. И хайде без познатите фантастични същества и вече срещана магия! Търсят се герои от плът и кръв, с човешки страсти и стремежи. Искате да е достатъчно добре разгърната сага, но не и да посветите  младините си на нея. И да е завършена, ей!
 Ясно, вашият човек е Антъни Райън, а поредицата -„Сянката на гарвана”.

Вземете
3 книги
само
49.99
лв.
Трилър–лавините на Мери Хигинс Кларк с отстъпка от 28 %!

Защо лавини? Защото стартират привидно бавно, а после набират бясна скорост и помитат всички останали ваши приоритети. Училището страда, децата гладуват, половинката ви се изнася и обявява развод за липса на внимание... 

Представяме ви селекция на  най-силните романи на най-добрата в жанра - „кралицата на съспенса“ и „майстор на конспирациите“ – Мери Хигинс Кларк!

 

Изберете
2 книги
-28%
Седем, Шест, Пет, Четири! Излитай!

Ако си пропуснал най-здравият екшън върху хартия, подхранен от 9D ефектът, който може да ви осигури единствено вашето въображение, моментът е настъпил! Вземи трите тома на най-скоростната  поредица едновременно  с излизането на „Четирите легендарни царства”.

Вземете
3 книги
само
32.99
лв.