Промоции

„Сянката на гарвана” само за 49,99 лв.!

Искате ново фентъзи, нов автор, нова енергия!  Да има всичко, заради което харесвате жанра, но и да е някак различно. И хайде без познатите фантастични същества и вече срещана магия! Търсят се герои от плът и кръв, с човешки страсти и стремежи. Искате да е достатъчно добре разгърната сага, но не и да посветите  младините си на нея. И да е завършена, ей!
 Ясно, вашият човек е Антъни Райън, а поредицата -„Сянката на гарвана”.

Вземете
3 книги
само
49.99
лв.
Книги за дъждовния сезон. 2 заглавия за 15 лева, 4 – за 30!

С добра книга в ръка е някак по-лесно да останем на сухо. Така и по-позитивно следим прогнозата: ако днес не вали – добре, а ако ни спука от дъжд, или - не дай боже, отново сняг – още по-добре. Виж колекцията ни и поръчвай смело!

 

Изберете
2 книги
само
15.00
лв.
Трилър–лавините на Мери Хигинс Кларк с отстъпка от 28 %!

Защо лавини? Защото стартират привидно бавно, а после набират бясна скорост и помитат всички останали ваши приоритети. Училището страда, децата гладуват, половинката ви се изнася и обявява развод за липса на внимание... 

Представяме ви селекция на  най-силните романи на най-добрата в жанра - „кралицата на съспенса“ и „майстор на конспирациите“ – Мери Хигинс Кларк!

 

Изберете
2 книги
-28%
Седем, Шест, Пет, Четири! Излитай!

Ако си пропуснал най-здравият екшън върху хартия, подхранен от 9D ефектът, който може да ви осигури единствено вашето въображение, моментът е настъпил! Вземи трите тома на най-скоростната  поредица едновременно  с излизането на „Четирите легендарни царства”.

Вземете
3 книги
само
32.99
лв.
МетаДар! Опитай, можеш само да спечелиш!

Не може да си заобиколен само от убийства, болести, корупция, разруха и да мислиш позитивно.
Не е възможно да срещнеш друго освен убийства, болести, разруха... ако мислите ти са само в негативна посока.

Виж повече...

Вземете
2 книги
-40%
Месец на Джеймс Ролинс! В очакване на „Сигма”№ 12

Изберете поне две от мегаприключенията на Джеймс Ролинс. До излизането на новата книга от поредицата „Сигма”  всички заглавия на любимия ни автор са с 30% отстъпка. Осми май! Работно заглавие “Седмият мор”!

 

Изберете
2 книги
-30%
Аз, вещицата x 3 = 37 лв. = !!!

Запознайте се с Даяна Бишъп, потомка на първата изгорена на клада вещица и единствената в съвременния свят, която владее едновременно и четирите земни стихии. Нейн равностоен партньор е Матю Клермон, експерт по генетика, красив като гръцки бог и също толкова опасен. Те ще се противопоставят на строго йерархизираната система на свръхестествените същества (вещици, демони и вампири), която не търпи вмешателство в средновековните си правила. Ще подивееш от кеф. Не пропускай!

Вземете
3 книги
само
37.00
лв.