Промоции

12 романа на Джефри Арчър с отстъпка от 28%

Всяка от книгите на сър Джефри Арчър е истинска класика и може да задоволи и най-изискания читателски вкус. Изберете две заглавия от списъка и ще ги получите с отстъпка от 28%. Няма по-добро средство срещу следпразничната депресия от добрата книга, в този смисъл Джефри Арчър, като брилянтен писател, е подходящият лечител. Доверете му се!

Изберете
2 книги
-28%
Великият дизайн!

Великият дизайн на Стивън Хокинг и Ленард Млодинов буни духовете от момента, в който е излязла. Книгата се усеща като заплаха не само за статуквото в научната общност, но и за устоите на църквата и религията. Появиха се десетки статии със скандални заглавия, които повече или по-малко манупулират с извадки от текста на Хокинг и Млодинов. Вижте повече...

Вземете
1 книга
-30%
Довери се на Беър Грилс. Научи се да оцеляваш!

Какво прави Беър Грилс, когато има недостиг от адреналин и жонглирането му  с  живота, което наблюдаваме по "Дискавъри", не му е достатъчно? Сяда и пише... Научете се да оцелявате от най-добрия, вече и от страниците на жестоката  поредицата за ловеца Уил Йегер.

Вземете
2 книги
само
24.99
лв.
Физика, физика...

Както често една истинска история ни се струва по-невероятна от измислената, така и ако се потопим дълбоко в света на физиката, ще научим повече вълнуващи факти и от най-убедителния научнофантастичен роман.

Вземете
2 книги
-30%
Хрониките на Амбър в три луксозни томчета!

Сянката Земя се скапа, време ни е да се насочим към Амбър!

Вижте повече...

Вземете
3 книги
само
49.99
лв.