Към Bard.bg
СУПЕРСЕКС иНАЙ-ДОБРАТА ЧАСТ НА МЪЖА (Ксавиера Холандер)

СУПЕРСЕКС иНАЙ-ДОБРАТА ЧАСТ НА МЪЖА

Ксавиера Холандер
Откъс

СУПЕРСЕКС

 

КСАВИЕРА ХОЛАНДЕР

 

Ксавиера Холандер за своите лични техники и начини за правене на любов

 

 

Въведение

Във всички мои книги, започвайки с "Професия проститутка" и стигайки до "Най-добрата част на мъжа", съм се осланяла на личния си сексуален опит. В новата си книга "Суперсекс" реших да разкажа подробно как можете да се гмурнете в света на големите сексуални приключения. От страниците й ще научите много повече, отколкото от всички останали наръчници по темата. А благодарение на новите и полезни неща, които ще откриете, ще получите и по-голямо удоволствие, споделяйки наученото с партньора си в леглото.

Това са моите официални уроци по правене на любов, ако можем да ги наречем така. Няма да се разпростирам за онова, което съм правила, а ще насоча вниманието ви върху онова, което съм научила, когато съм го правила. Ще ви разкажа, дума по дума, как можете да станете страхотни в леглото, много по-добри отколкото някога сте мислили, че е възможно. Дори да дойдете лично при мен, за да ви го покажа нагледно, едва ли ще мога да сторя нещо повече.

Готови ли сте за първия урок? Тогава да започваме.

1. При любовната игра не се пита: "Готов ли си вече?"

Жермен Гриер казва: "Всеки мъж трябва поне веднъж да бъде обладан отзад, за да е запознат с усещането на проникване."

Дамата има пълно право. Мъжете обаче реагират различно на това изявление. Макар че доста от тях имат скрити хомосексуални копнежи, малко са онези, които действително биха приели партньор от същия пол в леглото си. Но в секса, както във всички други човешки отношения, успехът зависи от умението да погледнеш на нещата от гледната точка на другия. Едно нещо е ясно със сигурност: мъжете трябва да научат, че начинът да накарат жената да помоли за още, не е като проникнат в нея без подготовка.

Повечето мъже се стесняват и следователно се отнасят егоцентрично към любовната игра. Типичен пример, че тъкмо тя не е както трябва при любовния акт, е признанието на един сериозен съпруг пред неговия брачен съветник: "Предполагам, че трябва да поработя повече върху любовната игра."

Прекалено много хора наблягат на първата дума от този израз, а именно любовна, вместо на втората - игра, така че вместо еротична игра, която да достави удоволствие и на двете страни, тя се превръща в нещо задължително, предхождащо другото, което е много по-важното. Това е един от недостатъците на сексуалната революция. Днес, когато двама души започват нещо, те знаят, че са свободни да стигнат до леглото и да го приключат. В по-старите времена двойките, които не смееха да "изминат целия път", бяха в състояние да се наслаждават на една наистина страхотна любовна игра, дарявайки си ласки, целувки и милувки, докато стигнат до мига, за който се използва думата свършвам. За тях нямаше нищо по-важно от онова, което правеха един на друг във всеки момент. Те знаеха, че общественият морал ги спира да извършат действително сношение, така че получаваха много повече удоволствие от измъчващата ги любовна игра.

В любовния акт няма нито една част, която да е несъществена - целувката може да бъде много по-значителна и важна, отколкото актът на проникване. Запомнете това и ще бъдете много по-добър любовник, защото любовната игра никога не започва в леглото. Тя започва в главата на човека. Всъщност любовната игра (наричана преди изкушаване, прелъстяване или съблазняване) е изкуството да държиш своя любим в състояние на постоянно еротично очакване. Това може да бъде само един поглед, впит в очите на друго човешко същество, и думите "Ще ме побъркаш". И наистина ще бъде достатъчно да побърка вашия партньор.

Целта на любовната игра е създаването на сексуално дразнение, а то се постига най-добре чрез изненадата. Основният враг на мъжа в любовната игра е предсказуемостта. Обикновено той се придържа към един изпитан и доказан образец за любовна игра просто защото точно този модел е имал ефект върху последните четири жени, с които е бил. Забравя, че всяка жена е индивидуална. Спомнете си какво ви казах за гледната точна на другия. Мъжете се класифицират като цицомани, дупемани или бедромани, но често забравят, че всяка жена има свои собствени предпочитания. Най-чувствителната част от тялото при различните жени е различна и това трябва да се има предвид. Какво ще стане, ако той предпочита бавния секс, а тя - бързия? Винаги съм казвала, че темпото трябва да се определя от предпочитанията на жената. И накрая, след като е докарана до лудост, тя ще хареса и някои прескачания към по-долните й части.

С това не искам да кажа, че жените не правят грешки при любовната игра. Най-голямата грешка на една жена е фалшивата невинност: тя се страхува да покаже сексуалния си опит, за да не би любовникът й да реши, че е хойкала твърде много. Въпреки че иска да гали и вероятно да смуче пениса му, изчаква докато той насочи ръката й и я помоли да го направи. Страхува се, че ако стори нещо наистина дръзко, той може, както съпругът от "Дневникът на една луда домакиня", да каже: "Откъде, по дяволите, си научила този номер?" Това наистина се случва поне веднъж на всеки сто случая. В останалите деветдесет и девет мъжът ще бъде не на себе си, ще литне на седмото небе от радост благодарение на вашата инициатива. Така че пресметнете предимствата и рискувайте.

Задължителното поведение на задръстеняка

Мъжът, когото ще нарека задръстеняк, винаги започва от горе на долу. Сценарият му е неизменен като разписанието на влаковете и тъй като Филаделфия е винаги преди Вашингтон, то гърдите трябва да предшестват клитора. Той никога няма дори да се сети да промени трасето и да действа по друг маршрут. Ще си почива на равни интервали. Ще обръща еднакво внимание на гърдите, ще си играе с всяко от зърната, преди да го целуне, и сетне ще прекара свободната си ръка надолу по корема на момичето, за да погали клитора й - защото всеки знае, че това е правилният ред, по който трябва да се действа. Всичко това е далеч от сладкото напрежение на очакването - какво ще бъде следващото движение, както и от възбудата, която всяко ново докосване събужда.

Той би желал да измисли какво да направи с другата си ръка. Но когато въодушевлението най-накрая го обхване, ще открие, че не може да я помръдне. Понеже се е подпирал на лакът, ръката му е изтръпнала. Ако е притисната под раменете на жената, той ще се опита да я подпъхне отдолу и да я протегне, за да достигне другата гърда, но това ще създаде още по-вече проблеми на маневреността му.

Жената, която е с него, все още не е достатъчно загряла, а той вече гали клитора й, така че... Досещате се какво следва.

Партньорката му знае, че след няколко минути ще последва акт, затова решава да покаже възбуда, каквато всъщност не чувства, за да не си помисли мъжът, че е фригидна. И по този начин цялата работа приключва. Защото той вече докосва гениталиите й и е ясно, че няма къде другаде да отиде, освен вътре.

За цялата тази процедура дори не е необходимо да лягате в леглото. Подобна програма може да бъде изпълнена, докато гледате телевизия. Нарича се горе и долу.

Няма погрешни зони

Толкова за обикновения подход при любовната игра. Сексът всъщност е нещо необикновено - в смисъл, че най-прекрасните неща, които можеш да направиш, са тези, които биха шокирали някой страничен наблюдател.

Така че опитайте следващите изненадващи начини за възбуждане и повишаване на напрежението. Те са валидни и за двата пола и не е необходимо да се изпълняват в определен ред. Това е причината аз самата да снова напред-назад между двата пола. Любовната игра е за двама и трябва да се играе без ред и последователност. Инициативата може да бъде на мъжа или на жената, както подсказват настроението или обстоятелствата.

* Мигли. Премигвайте с тях върху устните, зърната или вътрешната страна на главичката на пениса. Започнете бавно, след което увеличете скоростта. Популярното име на тази техника е пеперуда, и вероятно това е причината много мъже да я пренебрегват. Миглите се смятат за атрибут на жената, но мъжките мигли често пъти са по-гъсти и по-корави, така че създават по-осезателно и по-силно възбуждащо докосване. Така ли е? Точно така.

* Облизване. Вземете заедно душ, след което оближете взаимно водата от телата си. Никога повече няма да използвате хавлиена кърпа. (Вероятно ще зададете въпроса как може да изсушите едно тяло чрез близане, защото когато оближете пощенска марка, тя се навлажнява. Отговорът е, че не може. Просто е забавно, опитайте).

Копринени шалчета. Пъхнете ги между бедрата на любовника (любовницата) си. Започнете малко над колената и тръгнете към чатала. Когато шалчето се овлажни, значи е време да спрете и да се захванете с други неща. (Проверете първо етикета, за да сте сигурни че на него не пише "само химическо чистене").

* Гръбнак. За да се избавите от навика си горе и долу, започнете от средата. Захапвайте внимателно, като замятате леко език, докато го движите първо в едната, сетне в другата посока. Най-чувствителните нервни окончания са в основата на гръбнака или опашната кост, точно над двете полукълба. Захапете здраво, но внимателно бузите, целунете със сочна френска целувка плътта, посмучете я с устните си, след което плъзнете езика в гънката, където започват бедрата. Говорете за горящата възбуда по гръбнака!

* И докато сте там долу... Тъй като и двата пола носят косата си по-дълга, отколкото е необходимо, това може да се използва. Мъжете с много дълга коса могат да я поставят между краката на жената и да я движат нагоре-надолу по протежение на опашната кост. Жените с дълга коса може да направят нещо още по-добро - да я увият около пениса на любовника си, като я придърпат нежно, за да направят от нея едно копринено менгеме. Стягат и отпускат, нещо от рода на техниката за изцеждане на пране. Удоволствието е същото, но използването на меката като коприна коса вместо пръстите на ръката е много по-въздействащо и романтично - и със сигурност неизвестно и ново!

* Нокти. Това не се отнася само за жени, както би казала Барбара Уолтърс. Един мъж може да открие неща, които никога преди не е забелязвал, ако използва подходящо и правилно ноктите си. Мъжете не са единствените с "вълна на гърба". Повечето жени имат пухкава, безцветна растителност под кръста и върху задната част на бедрата. Тя е толкова нежна, че мъжете обикновено не я забелязват, особено ако галят тези области с небрежни движения от типа "широка страна моя родная". Мъжът трябва да задържи краката на жената опънати и да прокара ноктите си по твърдата плът, опипвайки нейните бебешки нежни косъмчета. Тя може да направи същото върху неговите бедра, както и по раменете му, ако той е окосмен там.

* Пъп. При хлътнал пъп трябва да играе езикът, изпъкналият пъп може да се смуче. Ако пъпът е дълбоко поставен, използвайте го като малка купичка. Сипете в него мед, след което пийте от нектара така, както правят птичките и пчеличките, за които родителите ви са ви говорили като малки.

* Седалищни нерви. Те са разположени там, където краката се съединяват с торса, и продължават към възлите на тазовите кости. Ако улучите точното място, независимо дали с език или пръст, или и с двете, реакцията е подобна на токов удар. Тялото започва да се тресе и извива като колело на каруца, тъй като усещането за топлина и студ се повишава.

Гърдите - те не стърчат, за да бъдат смачкани

Жените също могат да бъдат ударени там, където най-много боли. Някои женски гърди са толкова чувствителни, че липсата на сутиен може да причини болка. Мъжете биха имали много повече успех в третирането на гърдите, ако помнеха, че са толкова чувствителни, колкото собствените им тестиси.

Мъжете класифицират жените според размера на гърдите им, след което се отнасят към тях по начина, по който смятат, че заслужават. Една жена с големи гърди често е мачкана и месена като тесто за хляб, защото мъжете не могат да устоят на щедрия дар на природата, попаднал в ръцете им. Те дори не се сещат, че тя възприема това като грубиянство, защото поставят знак за равенство между големина и устойчивост. В резултат - и това е една от големите иронии на секса - едрогърдестите жени понякога получават повече болка, отколкото удоволствие от гърдите си.

По отношение на малките гърди мъжете са доста по-внимателни - понякога поради липса на интерес, но много по-често заради инстинктивното си чувство да пазят малките неща. Така че жената, чиито гърди са с размера на лимон, получава от любовника си онова, за което всяка от нас мечтае. Това е нечестно и непочтено, бих казала аз, защото съм от онези, които са надарени доста щедро от природата.

Стъпка по стъпка

* Един от най-добрите начини да възбудите една жена с малки или средни по размер гърди е да поемете цялата гръд в устата си. Мъжът, който може да усъвършенства следното движение - ритмично поглъщане и прищипване на зърното дълбоко в глътката си, може да докара жената до лудост.

* Кратко засмукване върши добра работа, продължителното може да стане досадно. Зърното скоро ще изтръпне, ако мъжът го е захапал и не го пуска. Леко облизване и обещание за още върши много повече работа, заедно с повърхностни леки гризвания. Първото правило е: Остави върху него въздух. Отдръпнете устата си напълно от гърдата и нека езикът да намери и посрещне зърното.

* Около зърното е най-чувствителната зона за докосване - ареолата, известна като розовата част, макар че при брюнетките и по-възрастните жени тя има доста по-тъмен цвят. При чернокожите и индианките цветът й е като кафяв шоколад. Някои жени имат естествено изпъкнала ареола и тя изглежда като орех, дори когато не е възбудена. При други ареолата е плоска и стимулирането причинява набръчкване, тя става на възли. Макар да не съм абсолютно сигурна, лично на мен ми се струва, че този тип ареоли са най-чувствителни.

Оближете ръба на ареолата с бавни, въртеливи движения, като се приближавате все по-близо до самото зърно. Ударете го леко с езика си, сетне отново се върнете към набръчканата ареола, докато зърното и тя самата се превърнат в един дълъг възлест език, който прави същото с вас. (Това винаги ме е възбуждало много силно.)

* Как да духате на момичето... да, може и над кръста. Не мога да не наблегна и да не подчертая ясно колко лесно възбудими са зърната. Дори най-дребното нещо може да ги втвърди. Веднъж носех сутиен с лошо зашита подплата. Леко набръчканият подгъв дразнеше зърното ми и ме подлудяваше през целия ден. Много ми хареса.

Духайте върху зърната на жената. Запасете се с вино до леглото и сипете няколко капки върху зърната, след което духайте върху тях. Комбинацията от студено вино и горещ дъх ще възбуди по възможно най-добрия начин партньорката ви.

* Въпреки че мястото между гърдите е слабо чувствително, терминът улеят звучи толкова еротично, че можете с успех да се възползвате от психологическото внушение. Вземете във всяка ръка по една гърда, обгърнете ги нежно и ги притиснете така, че да образуват дълбока цепка. Поставете палеца си върху всяко зърно, докато преминавате с езика си нагоре-надолу по гънката. Масажирайте зърната с палци, като ги докосвате леко. Дишайте тежко, издавайте страстни звуци и горещия ви дъх ще засили усещането.

* Много мъже имат мустаци и бради, които може да се използват. Потъркайте твърдата четина на брадата върху зърната.

* Най-често пренебрегваната зона е страничната гънка на гърдите. Ако използвате езика си там, ще постигнете специален ефект поради факта, че действието ви ще бъде наистина неочаквано.

* На жените с големи или леко увиснали гърди може да им хареса, ако ги залюлеете нежно. Усещането за тежест е доста възбуждащо и за двамата партньори. Ареолите на увисналите гърди са много чувствителни и обикновено големи, понякога с диаметъра на сребърен долар. Мъжът може да седи в леглото, облегнат на таблата зад главата му или на стената, докато жената седи между краката му с гръб към него. Той я обгръща отстрани и хваща гърдите й с ръце. В същото време езикът и пенисът му не бездействат - с езика си дразни ухото й и притиска пениса си към гърба й, докато шепне разни еротични измислици. Например: представете си, че сте двама непознати в претъпкан автобус и се отърквате един в друг. Кажете й защо сте избрали точно нея измежду всички жени в автобуса, сетне я накарайте да ви разкаже за усещанията, които вашият побутващ я отзад пенис събужда в нея.

* Масажът без ръце може да се добави към репертоара на любовната игра. Но преди това започнете с по-познати техники. Предложението да масажирате някой болезнен, схванат мускул е съвсем невинно между съседи и колеги, но помага в любовната игра и е добро отпускащо начало.

Благодарение на масажа всяка една от страните може да бъде в ролята на извършител или потърпевш без стеснение, което е първото правило за успешна любовна игра! Един масаж е особено добър начин да накараш мъжа да легне по гръб, без да има чувството, че е пасивен.

При липсата на тясна професионална маса масажът обикновено се прави на широко, еластично легло, което означава, че за да достигнете до желаната част на тялото, трябва да пълзите върху него или нея. Това може да бъде и лошо, и добро. Ако смятате обаче най-сериозно да направите добър масаж, може да използвате пода, стига да има мека постелка на него. Ако няма такава, сгънете няколко одеяла и ги постелете.

Сега да се върнем към техниката масаж без ръце - едно чувствено и силно възбуждащо удоволствие за онези, които са сръчни с гърдите си. Жената може да разтърка зърната си, което стимулира както нея, така и любовника й. Накарайте го да легне по корем. Възседнете раменете му, коленете ви да бъдат отстрани, а краката широко разтворени. Наведете се и прекарайте гърдите си по главата и сетне по врата му. Наведете се още и като обхванете гърдата си с ръце, погалете със зърното й кожата около едното му ухо. Направете същото и с другото. Докато слизате надолу по гърба му с гърдите си в ръце, притиснете ги силно към ребрата му, където са разположени "точките на гъдела".

Когато слезете достатъчно надолу, така че разтворените ви крака да са точно върху двете му полукълба, потъркайте с венериния си хълм задника му. Ако имате по-буйна растителност, усещането на вече овлажненото окосмяване върху кожата му ще го подлуди. Притиснете се по-силно и се извийте бързо, след което се изправете. Направете същото върху бедрата му. Когато гърдите ви са точно над задника му, разтворете двете му полукълба с ръце и поставете първо едната, а после и другата гърда между тях. Разтъркайте надолу нагоре по аналното отвърстие. Ако сте навлажнили зърното, можете да го вкарате малко в него. Когато направите това, той ще свие сфинктера си около зърното.

Продължете да търкате зърната си надолу по краката му, като наблегнете повече върху меката задна част на колената. Накрая коленичете на пода пред леглото и гъделичкайте ходилата на краката му с зърната си, като ги пъхате между пръстите му.

После го обърнете по гръб и започнете цялата процедура отначало. Гърдите ви ще са поели аромата на тялото му и това ще го възбуди, когато ги потъркате по лицето му. Поставете ги в ямката на шията му - това е една ерогенна зона при мъжете, която много жени пренебрегват. Когато гърдите ви са върху неговите, леко стиснете неговите зърна, докато набъбнат, след което ги сравнете със своите. По-едрите мъже често имат доста плът в областта на гърдите, което изглежда почти като оформен малък женски бюст. Това може да бъде добър стимул за естествената бисексуалност, която дреме у всеки човек.

Плъзнете се надолу по корема и вкарайте едното си зърно в пъпа му. Сега вече възседнете чатала и дразнете пениса с вагината си. Изпънете се назад така, че той да лежи срещу вашите задни части. Наведете се бавно напред, като му позволите да се плъзне между тях и под краката ви. Наместете го под чатала си, като повдигнете тялото си дотолкова, че пенисът да докосва само вътрешните устни на вагината. Когато членът му изскочи и ви плесне по корема, притиснете се нежно към него, като внимавате да не го натискате срещу естествения му ъгъл. Оставете го да си почине върху корема ви, докато се наслаждавате на възбудата му.

Вероятно си мислите, че вече сте готови за оргазъм. Може би сте прави, но това е само началото на моя каталог от трикове. Време е да превърнем чистата еротика в пълна екзотика.

 

2. Петата, шестата и седмата любовна игра

Продължителната любовна игра е нещо, което всеки иска, но повечето от нас с неохота приемат "да се правят на глупаци" прекалено дълго. Мъжете се страхуват да не загубят ерекцията си или, още по-страшно - да не загубят образа, който я придружава. Жените се притесняват, че ако накарат мъжа да чака прекалено дълго, това може би ще му причини действителна физическа болка, известна като посиняване на яйцата от времето, когато продължителните сеанси на галене са се точили с часове без изпразване.

По този въпрос може много да се каже - за начина на мислене, подчинен на правилото "желязото се кове, докато е горещо". Може да се каже и нещо за бързото, мръсно и просто, кратко и сладко чукане - и аз ще го направя в следващата глава. От време на време обаче е наистина добре да разтеглите нещата и да прекарате цялата нощ в любовна игра, докарвайки се един друг почти до пределите на лудостта. Да прекарате нощта в "непоносимо удоволствие, което продължава неопределено дълго време", е много приятно.

Представете си, че сте двойка девствени гимназисти в годините преди да бъдат измислени хапчетата против забременяване, когато решите да се подложите на тези приятни мъчения.

Кога за последен път яздихте на коляно?

Известната езда върху коляно е най-често срещана като лесбийска практика, но тя е много ефикасна за всяка двойка, която може да осигури един клитор и едно коляно.

Налягането и допирът на влажния женски чатал, който се плъзга и притиска към бедрото и коляното, може направо да разтрепери мъжа. Един мой познат казваше, че това упражнение е създадено за неговия малък пенис. "Представям си, че бедрото ми е най-големият чеп в света, а коляното ми е неговата най-огромна глава. Жена ми направо полудява, когато се движи върху тях, става гореща и започва да се гърчи, докато търка вагината си върху него, сякаш наистина се опитва да си го вкара. Тя така силно се вживява, та ми се струва, че фантазията ми оживява."

Друг мой приятел ми даде съвсем различна трактовка на това упражнение. "Всеки мъж си мечтае тайно за жена, която е всичко за всички мъже. Когато моята жена язди коляното ми, си представям, че е малко момиченце, което си играе на "конче-вихрогонче" върху коленете на татко, или пък голяма девойка, която е страхотна в леглото със сладкия си татко."

Ездата на коляно е много полезна за онези жени, които имат проблеми с достигането на оргазъм. Много от тях достигат бързо до върха, когато яхнат нещо, защото това им напомня, съзнателно или несъзнателно, за първата форма на мастурбация, която са изпитали, когато са били много малки и са яздели възглавницата или сгънатото одеяло. Сексуалното намаляване на напрежение в детството, което този вид действие напомня, може да помогне на жената да се освободи от задръжките си и да получи спонтанен оргазъм.

Изпразването на жената по време на езда възбужда повечето мъже. Те са очаровани от идеята за еякулация на жената. Предполага се, че е мит, но всички знаем, че жените се подмокрят много силно, когато се празнят, така че ако мъжът иска, може да оближе колената и бедрата си, за да вкуси соковете. Познавам няколко мъже, които обожават да го правят.

Пенисът като вибратор

Живеем във време, когато вибраторът често се използва като заместител на пениса и забравяме какво може да направи самият пенис, така да се каже. Единственото, което липсва, е бръмченето, и ако жената се нуждае от него (можете ли да повярвате, някои жени не могат без звука от моторчето на вибратора?! Какви вредни навици!), тогава може да оставите една електрическа самобръсначка, включена наблизо, докато тя се наслаждава на масажа, предизвикан от истинския пенис.

Един твърд пенис има поне едно предимство пред вибратора - той е секси, едновременно мек и твърд, и пулсира. Във вътрешността му има голяма артерия. Когато стъблото на органа е плътно притиснато към кожата на жената, тя може да почувства пулсациите на кръвта, предизвикани от ударите на сърцето. И тогава започват да бият тим-тамите на джунглата!

Масажът с пенис може да започне от който край искате, съответно с движения нагоре - надолу. Едно от най-вълнуващите неща, които един мъж може да стори за една жена, е да започне от главата й, като докосва с твърдя си член косата й. Ето как.

Клекнете над лицето й така, че тестисите ви да бъдат пред устата й и тя да може да ги ближе и целува, докато вие разделяте косата й с пениса си. Метнете напред и повдигнете част от кичурите, така както фризьорът прави това с гребена, за да раздели косата на части. Сетне я избутайте около ушите отново с члена си, а накрая навлезте в най-гъстата част на гривата и заплетете пениса си в нея. Ако косата й е все още топла от сешоара, ще се почувствате така добре, че ще се изпразните. В този случай тя ще получи естествен протеинов балсам, нерекламиран от никоя козметична фирма. Дори Уорън Бийти не го прави толкова добре във филма "Шампоан". След което ще имате доброто извинение да вземете заедно душ.

Леките, закачливи мушкания в ушите, подмишниците, сгъвката на лакътя и китката карат жената да се чувства безрезервно обичана, тъй като вашият пенис се интересува от нея, от всички части на тялото й, а не само от гениталиите. "Целувката на пениса" върху зърната може да е особено възбуждаща, ако притиснете върха на члена си към върха на зърното и започнете на триете френулума ( мембраната под пениса, която свързва краекожието със ствола му) в ареолата, наслаждавайки се на грапавината й. Помнете, че колкото повече овлажняващ гел използвате върху пениса си и нейните зърна, толкова повече се засилва усещането. Сухотата ще вцепени и двете места и дори може да предизвика болка. Добрият гел е крем в аерозолна опаковка (в никакъв случай не го поднасяйте студен, моля!) или което и да е от вкусните желета в килера ви, което по-късно можете да изядете.

Потъркайте пъпа й, тазовите нервни окончания, връзката на тазовите кости, окосмяването на венериния хълм в основата на корема, задната мека част на коленете, началото на гърба, падината между лопатките. Накрая притиснете твърдия си член към артериите на врата й. Те вече ще са толкова подути и пулсиращи, колкото и артерията във вашия орган. Оставете ги да бият заедно и в ритъм - като две сърца в едно.

Кракът, le pied, der fuss - както и пръстите му също

В западния свят най-пренебрегваният сексуален орган е кракът. На ориенталците, персите и индианците обаче е известно от векове - и това е илюстрирано в много картини, че кракът и особено големият му пръст в частност са прекрасни допълнителни пениси. Благодарение на тях един султан е можел да задоволи цял харем, пълен с конкубини. Виж, мамо, мога да карам колело без ръце!

Краката имат лоша репутация, защото са най-използваната част от човешкото тяло. Отчасти поради тази причина, по повече поради липсата на въображение, краката не се възприемат като инструмент за секс.

Но кракът като секс-символ е нещо друго. Босият крак символизира невинните, примитивни хора и днес, ако една жена свали обувките си и тръгне боса, това е намек, че тя няма сексуални задръжки и е достатъчно освободена. Еротичният символизъм на нежното женско краче е добре известен - още от привързването и стягането му в древен Китай до приказката за Пепеляшка. Малките крачета също така изглеждат страхотно на високи токчета и възбуждат силно мъжете, защото... е, добре де, защото изглеждат доста курвенски. Въпреки че един познат психоаналитик ми каза, че изглеждали фалически. Може, обаче за психоаналитиците всичко изглежда фалически, нали?

Въпреки всичко ние несъмнено имаме задръжки по отношение на краката. Начинът да сложим край на тези задръжки е да се насладим на нещата, които краката ни могат да свършат в леглото, когато нямаме намерение да ходим където и да е с тях или с други превозни средства. Освен това мъжът, който използва крака си, все едно има до себе си приятел, който може да остане и да си играе още цял ден.

* Работа за пръстите на женските крака.

Жената трябва да навлажни с гел мястото между големия и втория пръст, които ще действат като заместители на палеца и показалеца на ръката й, така че пенисът да влиза и излиза между тях.

* Работа за пръстите на мъжките крака.

Той смазва големия пръст на крака си и го вкарва във вагината. (Преди това трябва да изреже ноктите си съвсем ниско.) Жената може да го поеме в мисионерската поза или на лакти и колене с лице към долния край на леглото, докато мъжът седи подпрян към стената. Тя може също да застане на пода в долния край на леглото с разтворени крака и наведено напред тяло.

* Работа за женските крака.

Жената обвива с всичките си десет смазани пръста ствола на пениса или го хваща в основата му с големия и втория пръст, като го държи здраво, докато масажира главичката с големия и втория пръст на другия си крак.

* Работа за мъжките крака.

Мъжът може да гъделичка жената по най-чувствителните й места с пръстите на единия или на двата си крака. Може да притиска големия си пръст към клитора й и да го докосва леко, почти въздушно. Или да опита друга поза - като легне по гръб с крака върху ръба на матрака, докато жената разтвори краката си и се наведе към пръстите му. Двамата могат да легнат противоположно един на друг и той да масажира цялата област на слабините й с крака си.

* Содомитска английска игра с пръсти. Всеки може да я играе, стига да осигури на партньора си един голям пръст и един анус. Единият от партньорите вкарва своя пръст в аналното отвърстие на другия и го движи бавно напред-назад. Пасивната страна може да е полуседнала или полуизправена в единия край на леглото с бедра върху матрака и повдигнати задни части.

Можете ли да повярвате - има и още!

Сега стигаме до последната подлудяваща част, която момичетата обикновено наричат "всичко без онова", а момчетата - "дразнене на кура". Но колкото и да се оплакват двете страни, те харесват всяка минута, защото са включени някои от най-чувствените действия, които един мъж и една жена могат да изпълняват заедно. Двадесет години преди появата на противозачатъчното хапче и общите спални и преди пуританското отношение към секса да се промени, сцената на това "престъпление" обикновено бе задната седалка на колата или одеялото, проснато в някое уединено място сред природата. Последното действително е най-доброто, тъй като работата е доста мръсна. Запасете се с много кърпички, а най-добре е, ако наблизо има вода.

* Стискане между бедрата. Жената би трябвало да използва гел, с който да намаже бедрата си, ако е необходимо. Обикновено не е, тъй като щастливата вагина изпуска своите сокове и прави бедрата хлъзгави и податливи.

Това действие може да се изпълни в най-различни пози, но най-добрата и за двамата е, когато жената е по гръб, а мъжът отгоре й. Тя трябва да държи бедрата си плътно притиснати едно към друго, като сложи дебела хавлиена кърпа под тях. Мъжът ляга върху нея, краката му обгръщат от двете страни нейните. Балансирайки върху лактите си, той прави движения, като мушка пениса си във сатенената цепнатина между бедрата й - една от най-приятните форми за утринна гимнастика.

В този екстаз има и агония - пенисът въобще не бива да докосва вулвата. Това е било желязно правило по времето, когато момичето се е страхувало да не забременее, ако момчето се доближи прекалено близко до нея. И все още е добро, ако искате на опитате техниката за любовна игра на Ксавиера както трябва. Основният елемент на добрия секс е живото въображение. Едно чудесно упражнение за постигане на трето измерение в секса е двамата партньори да си представят, че хлъзгавите, прилепнали едно към друго бедра на жената в действителност са вагина.

Действието може да се изпълни и в странична поза, като партньорите са обърнати с лице един към друг или ако жената лежи с гръб към мъжа. Моята любима поза обаче е да стоя права и любовникът ми да е зад мен. По този начин жената упражнява въображението си и се отдава на безобидна бисексуалност. Когато мъжът прекарва пениса си между стиснатите й бедра, тя вижда как той постепенно се появява отпред, пред собственото й тяло. Когато се покаже достатъчно, може да го вземе в ръцете си и да започне да го масажира, все едно че е неин собствен орган. (Хайде, дерзайте и си представете за няколко минути, че сте мъж! Много е забавно!) Това ми напомня за Борис, един възхитителен руснак, мой любовник, който се опитваше да ме научи на някои руски думи. "Пиздар - обясняваше ми той - е онова, което аз имам, а ти нямаш, но което ще се радвам да ти дам, само че трябва да ми го върнеш."

* Търкане между гърдите. Жената лежи по гръб и притиска гърдите си една към друга, докато любовникът й е клекнал над нея. Пенисът му трябва да бъде добре овлажнен и смазан с подходящ крем.

Докато той вкарва и изкарва члена си в цепнатината между гърдите, тя масажира собствените си зърна с палците си. Мъжете се възбуждат силно, като гледат как жената се отдава на автовъзбуждане, докато правят любов с нея. По този начин тя казва: "Онова, което правиш с мен, е толкова хубаво, че трябва да направя и аз нещо." Повечето мъже мислят само как да възбудят сами жената. А много по-изтънчен начин при правенето на любов е да я накарате тя да се възбуди сама. Тогава ще имате нещо много общо - и двамата ще сте луди по нея.

Вкарването на члена между гърдите може да се комбинира с фелацио, ако жената постави няколко възглавници под главата си така, че устата й да бъде на едно ниво с пениса, който се появява между гърдите й. Така ще може да наведе глава напред и да поеме главичката му. Ако мъжът знае какво иска, кое е добро за него и за нея - той не бива да нарушава ритъма. Изключително възбуждащо и за двете страни е, ако жената прокарва леко езика си около ръбчето на главичката, прави едно бързо засмукване, след което го оставя да се измъкне от устата й, като го задържа само с устни. По този начин двамата партньори се измъчват еднакво, понякога дори извън границите на контролиране.

Ако по време на тази игра мъжът свърши, изненадата може да бъде изключително вълнуваща, докато той пръска семенна течност във всички посоки. Запазете истинската "свирка" за оралния секс и поемете "изненадата", но не в устата. Не всяка жена ще приеме това за възбуждащо, но докато не опитате, не може да знаете, нали? Може да бъдете наистина изненадани.

* Промъкване между бузите. Идеята е не да се проникне, а само да се плъзга. Освен това жената не бива да лежи по корем, а настрани в ембрионална поза, така че полукълбата на задника й да образуват сърповидна крива, която пенисът да следва. Жената също така може да е клекнала до леглото, подпряна на лактите си, тогава мъжът я възсяда и прави приклякащи движения, като пенисът му сочи към пода. Както членът, така и вътрешната страна на бузите, трябва да бъдат добре смазани. Докато той движи пениса си нагоре и надолу, тя трябва да се държи здраво за кръста му и да свива ритмично мускулите си. Ако прави това достатъчно енергично, на следващата сутрин мускулите й ще бъдат схванати точно като след дълга езда, но ако е истинска ездачка, ще бъде добре тренирана за тези движения.

* Промъкване под мишницата. Тази техника изисква повече сила от страна на жената - рамото ви трябва да действа като колело, ако не - носът ви ще опре в точиларския камък.

Най-добре е, ако жената е клекнала на колене, а любовникът й стои зад нея. По този начин тя може да го трие, без да го блъска директно в тазовите кости. Неговият пенис, който е мушнат под ръката й, е единственото нещо, което стои между тях. Той трябва да предпазва тестисите си, като ги хване с ръце и ги държи настрани. Жената може да движи ръката си като бутало или пък да движи цялото си тяло напред и назад, все едно прави поклон до земята.

Тя трябва непременно да измие дезодоранта под мишницата си, тъй като той може да причини обрив. Вие знаете къде.

* Върху, но не и вътре.

Проникването отново не е позволено, както подсказва името на играта. Жената трябва да легне по гръб, като постави много възглавници под бедрата си, така че любовникът й да коленичи между краката и да плъзга пениса си между устните на вагината.

Другата възможност е да махне възглавниците и да легне по гръб, като притисне бедрата си едно към друго. Мъжът я възсяда и, след като нагласи члена си, започва да го движи между устните на вагината й. Достатъчни са само няколко търкания и жената почти сигурно ще изпита оргазъм, тъй като тази техника доставя по-голямо удоволствие на клитора, отколкото действителният полов акт.

За тази игра може да се използва всяка една поза. Жената може да заеме позата на кученце (така наречената задна прашка), докато мъжът застане на колене зад нея, откъдето може да я разполови изотзад. Всеки път, когато главата на пениса му се покаже пред нея, тя може да го поздрави със стискане със свободната си ръка, както правят политиците.

* Фрикция на клитора.

Тази игра крие една опасност - жената може да забременее, така че трябва да е напълно сигурна в предпазните мерки, които е взела. Мъжът просто прави ритмични циркулярни движения с пениса си върху върха на вулвата, където е разположен клиторът. Когато стигне до изпразване, той насочва еякулацията директно върху него.

Всяка жена ще се разтрепери под въздействието на силната, интензивна струя, която попада върху клитора й. Тя най-добре може да се опише като топла струйка сироп, но нищо не може да се сравни с усещането, повярвайте ми. Предполагам, че така се чувства една топка сладолед, когато върху нея изстискаме струйка горещ шоколад. Мъжете, които в детството си са печелели състезанията по най-далечна струя, трябва непременно да опитат тази техника. Те може би ще имат доста мощна струя, която ще предостави на момичето необходими за достигане на оргазъм клиторни усещания.

* Топките на Джак.

Някои жени предпочитат мъже, надарени с големи тестиси, пред онези с голям пенис - ситуация, известна като "само картофи без месо". Те твърдят, че усещането за мъжки тестиси, които се търкат в областта на ануса по време на полов акт, е най-важната предпоставка за оргазъм.

Дори само тестисите могат да доведат една жена до оргазъм. Използва се мисионерската поза. Тя трябва да разтвори краката си много широко и да ги кръстоса високо зад гърба на мъжа. Протяга се и хваща топките му с двете си ръце, след което ги поставя между вагиналните си устни. Докато пенисът на мъжа лежи върху корема й, тя започва да се движи, все едно че той е вътре в нея. Един мъж с повече окосмяване със сигурност ще доведе жената до оргазъм, въпреки че е по-вероятно тя да се възбуди от топлината и тежестта на тестисите му, които ще й доставят чувството за препълненост между краката и върху клитора - също както одеялото, което може би някога е слагала между краката си като дете.

Е, може би в допълнение към описаните предварителна (уж четвърта) любовна игра, а след нея пета, шеста и седма, някой може да знае и да ни обясни нещо и за осмата. Ако е така, аз не искам да го чувам. Дотук ви разказах достатъчно неща, с които да бъдете заети цял месец през дъждовните почивни дни. Колкото до мен, вече се чувствам нетърпелива и повече от готова за истинско проникване. А вие?