Към Bard.bg
Кодове на подсъзнанието (Роман Фад)

Кодове на подсъзнанието

Роман Фад
Откъс

„Важно е не за какъв те мислят,

а какъв си.“

Публий Сир

„Започни от себе си

и анализирай най-напред себе си.“

Марк Аврелий

 

 

Предговор

 

Квантовите физици са убедени, че при определени условия човешкото съзнание влияе на реалността и може да я променя! Това не са измислици на неграмотни шамани, нито опити на шарлатани екстрасенси да манипулират вниманието ни – такава е обективната реалност.

При определени условия човешкото съзнание влияе на реалността и може да я променя!

Всичко в света се състои от енергия, включително мислите, намеренията и желанията. Ние можем да използваме научните открития в своя полза много по-лесно, отколкото ни се струва. Играйте тази игра в желанието си да постигнете своята цел, но не прекалявайте, не се превръщайте в роб на желанията си и ще успеете.

Нашата реалност е интерактивна и може да се променя според желанията ни, особено ако спазваме някои прости и лесни правила. За тях ще стане дума в тази книга. Тук има един малък нюанс: ТРЯБВА ДА ВЯРВАМЕ В СЕБЕ СИ, да вярваме, че ще успеем, и да сме сигурни какво искаме. Ако мислим, че е невъзможно да получим нещо и не вярваме в себе си, резултатът ще е отрицателен, но ако вярваме в силите си, успехът ни е гарантиран. Успехът на „плацебото“ също се дължи на вярата и точно в това се изразява ефектът му. Разбира се, няма как да отричаме ролята на Висшите сили и участието им в нашата съдба, но ако дори не се опитваме „да си купим билет от лотарията“, няма защо да съжаляваме, че не сме спечелили. Трябва да концентрираме енергията си, да я изстреляме към мирозданието и тогава ще усетим как то откликва, като вплита намерението ни в тъканта на Вселената. Щом по най-необясним и чудодеен начин природата ни помага да извършим чудото с раждането на новия човек с неговата сложна структура от физическо и астрално тяло, значи ние творим заедно с нея! Без нас чудото би било невъзможно. Нима това не е повод да повярваме в своята уникалност и способност да творим?

Опознайте себе си, почувствайте се творец на своята реалност и действайте.

Пожелавам ви успех по пътя на вашата реализация!

Преди да започнете да четете тази книга, нека ви дам няколко съвета.

Първи съвет. Хубавото в случая е, че по принцип можете да започнете да я четете от която глава си искате. Изберете онази сфера от живота, която искате да коригирате най-напред, и започнете да действате. Все пак най-добре би било да прочетете цялата книга, а после да реагирате на отделните глави. Можете да изрежете таблицата с кодовете на подсъзнанието и да я носите със себе си в началото. Така по-лесно ще ги прилагате на практика.

Втори съвет. Тази книга носи определен положителен заряд, насочен към вас. Дадената енергия действа с вас и ви помага. Най-добре е да не давате книгата на другиго (особено ако не ви е роднина), в противен случай силата й ще се разсее и ще престане да действа. Ако книгата ви е харесала и ви е помогнала, по-добре просто я препоръчайте на познатите си. Така въздействието ще е по-силно и благотворно.