Към Bard.bg
Съ-творение от най-висок порядък (Уейн Дайър)

Съ-творение от най-висок порядък

Уейн Дайър
Откъс

Кой е Авраам?

Първо ви моля да ми кажете – на мен и на всички, събрали се в тази зала: кои сте вие? Кой е Авраам? Заради онези, които не знаят – а сред тях съм и аз. Ще ни кажете ли?

Най-същественото, което бихме искали да споделим, е, че ние сме Колективно съзнание, вибрация, а не обособена форма като тези, до които обичайно имате достъп. Но с годините и със своята вещина Естер успя да постигне честота – образно казано; да се усъвършенства и да ни чува по един по-недвусмислен начин.

Всеки, чието внимание е физически насочено – тоест, всички вие – е продължение на един Извор на енергия. Ние сме Изворът на енергия, чие¬то продължение сте вие. Но в своето ежедневие – несъзнателно, и заради обкръжението си, нерядко се натъквате на вибрационни честоти, които ви пречат да приемете пълнотата на онова-което-сте. А ние сме пълнотата.

Нерядко отделни хора изискват да се определим чрез физически понятия, но това е невъзможно за нас. Ние не нашепваме на Естер думи, които тя повтаря. Предлагаме компактна информация, а Естер намира съответстващите й физически думи. Всеки е способен да го направи. Всеки може да получи подобно вдъхновение. Но често вие привличате други извори на вдъхновение. Може да сте в много лошо нас¬троение и да се вдъхновите, само че тогава не черпите вдъхновение от Извора на енергия, а от своеобразен информационен масив, оставен като физическа следа.

Следователно, въпросът опира до способност¬та ви да се синхронизирате с по-висока честота. Това трябва да се случва достатъчно често, за да се съгласува получената информация. Това е най-простото обяснение, което можем да ви дадем. И най-важното – бихме искали да споделим с вас, че всички го правите донякъде, но не сте последователни. Естер също не винаги е в състояние да прие-ма Авраам. По време на подобен форум, заради очакванията на аудиторията, за нея не е трудно да възпроизвежда информацията. Ние сме привлечени от инерцията на вашето вече установено желание, и така Естер възпроизвежда нашите вибрации, нашето познание, чрез думи.

Следователно, всъщност вие сте съвкупност от вибрации с високи, много високи честоти. Бихте ли казали, че сте еквивалентни на Бог?

За хората е трудно да ни определят, както им е трудно и да определят какво е Бог. Те трудно се ориентират и спрямо онези, които веднъж са били във физически тела, а сега отново се появяват от сферата на Нефизичното.

В качеството си на хора – ние много ви обичаме – вие боравите с превратна представа относно приемствеността в живота. Повечето от вас вярват, че идват в тези тела, живеят за кратко в тях – доб¬ре или не особено добре, а после ги напускат. Но всъщност вие сте Вечни. Никога не си тръгвате.

Дори когато вече не сте във физическите си тела, вие продължавате да осъзнавате и да насочвате вниманието си към онова, което се случва тук, на Земята. Съществува Колективно съзнание, което е крайно заинтересовано, крайно любопитно за всяка страна от вашия живот. Хората наричат този Извор на енергия „Бог“. Всички ние имаме пряк достъп до нея.

Значи съм прав, като казвам, че ние сме тук не в качеството си на хора с духовен опит, а по-скоро точно обратното. Ние сме вечни духовни същества с преходен човешки опит.

Когато сте в своето „сега“ и се опитвате да пос¬тигнете високи вибрации, вие се откъсвате от материалното, но не се разстройвате, не се безпокоите за нищо и се оставяте на потока от вдъхновение. Вие сте много повече онова, което сте мислили, че сте. Продължение на Извора на енергия. В този момент изпитвате яснота и ви изпълва плам. Тогава вашата синхронизация е добра. И вие се забавлявате невероятно. Чувствате се в най-добрата си форма.

Създавате своя реалност, защото мислите, които излъчвате, ви карат да вибрирате на честота, на коя¬то Законът за привличането откликва непрестанно. Така, във всеки осъзнат момент, вие създавате свои обстоятелства на привличане. Всичко, което преживявате, ви се случва заради вашите вибрационни излъчвания и в отговор на Закона за прив¬личането на тези излъчвания. Все едно стоите на своеобразен въртящ се диск и към вас могат да се присъединят само същества със същата вибрация. Промените във вашия въртящ се диск зависят от мислите, които формулирате, и емоциите, които изпитвате.

Вие избирате своя въртящ се диск чрез онова, към което решите да насочите вниманието си. Може да предпочетете вдъхновението, любовта, свободата или радостта. Или да изберете другото – тъгата и отчаянието. Може да прецените на кой диск сте чрез онези, които срещате. Ако сте заобиколени от непочтени хора, и вашата вибрация е такава. Съвсем просто е. Срещнали сте се, тъй като сте съвършени вибрационни партньори.

Ако успеете съзнателно да изберете дисковете, на които се позиционирате, ще доловите недвус-мислено причината всичко, което ви се случва, да се случва на вас, а не на някой друг.