Към Bard.bg
Робинята (Максим Якубовски)

Робинята

Максим Якубовски
Откъс

ВЪВЕДЕНИЕ

Максим Якубовски

Какво ви очаква в тази книга – удивителни емоции, едновременно сексуални и интелектуални, създадени, за да удовлетворят и най-развинтеното въображение.

Не преставам да се учудвам от способността на еротичните автори да създават нови предизвикателства и сценарии, пълни с похот, любов, желание, чувства, плам и лед.

Макар границата между еротика и порнография да е подвижна - като тънка линия в пясъка, която се размества от вълните, според мен в тези страници успяваме да избегнем вулгарността. Мисля, че много читатели ще се съгласят с мен. Тези разкази не са само за плътските удоволствия; те пресъздават образи и личности със сложни отношения, които често може да изглеждат странни за неопитното око. Човешкият фактор е не по-малко важен от секса, когато става дума за искрената провокация на добрата еротика.

Някои имена може би са непознати за читателите; много от авторите са нови. Все повече нараства броят на мъжете автори, което доказва, че сексуалната чувственост не е територия само за жените писателки. Седемнайсет от разказите са написани от мъже; любопитните сред вас вероятно ще ги разпознаят под псевдонимите или инициалите им.

Имаме не само британски, американски и канадски сътрудници, но и истории от Австралия, Нова Зеландия, Тайланд, Виетнам и Италия. Ако бяхме решили да преведем разкази и от други езици, книгата щеше да е още по-международна.

Препоръчвам на читателите да се издигнат над предразсъдъците си за еротиката. В тази книга ще намерите нещо повече от груб секс и безлични герои, изпълняващи сексуален акт; повече от срещата на мъж и жена, които се хвърлят в леглото. Тук има добре написани, предизвикателни човешки истории. Нашият живот – независимо дали това ни харесва, или не, е диктуван от сексуалността ни. Отличните разказвачи, събрани в тези страници, ще ви развълнуват и заинтригуват, ще ви накарат да се смеете и да плачете. Надявам се да изпитате удоволствие от това приключение в дълбините на човешкото сърце и тяло – еротика в най-добрата й форма, събрана от стотици списания, книги и издания, както и от интернет. Подгответе се за пиршество на сетивата!