Към Bard.bg
Фън Шуй за любовта (Астрид Шилинг)

Фън Шуй за любовта

Астрид Шилинг
Откъс

Как да привлечете мъжа или жената на живота си

Има много хитрини, които може да използвате, за да привлечете мъжа или жената на живота си. Фън шуй може да ви даде много в това начинание. За съжаление той не гарантира какво ще е качеството на човека, когото ще срещнете. В какъв момент от любовния си живот се намирате? Сега ли го започвате? Или току-що сте преживели раздяла? Искате ли по-скоро да полудувате, отколкото да установите дълготрайна връзка? Търсите ли партньор, с когото да не живеете заедно, а само да се виждате редовно? Важното, преди да приложите фън шуй в зоната на любовта, е да знаете точно какво целите, защото защитните средства не са еднакви в различните ситуации. Може би сте в период на артистична неяснота, в който не знаете много добре докъде сте с партньора си? Нека видим заедно какво да направите, за да излязат наяве желанията ви.

Ако не сте обвързани, можете да подредите дома си така, че да увеличите късмета си в любовта. При вас акцентът трябва да се постави най-вече върху възможностите за срещи, щом още нямате партньор. Въпреки, че фън шуй правилата могат да се приложат върху всичко в зоната на любовта, без значение какво е любовното ви положение, все пак може да се наблегне на някои неща, за да се ускори търсеният ефект. И така, тъй като сте необвързани и търсите партньор, е добре да махнете от дома си всичко, което може да попречи на любовта. Затова огледайте внимателно жилището си и вижте кое може да е спънка за любовния ви късмет.

Разбира се, очевидно е, че прекаленият безпорядък е знак за неуравновесеност в други области. За да привлечете най-доброто в живота си, е наложително да премахнете от дома си всичко, което може да намали енергията му, а впоследствие и вашата. Затова подреждайте и чистете редовно.

Бършете праха и паяжините, чистете мивките, не оставяйте нищо да се търкаля по земята в никоя от стаите.

Също така не оставяйте дрехите си разпилени по земята. Енергиите, които са най-близо до земята, са много по-слаби от тези, които са на височината на масата например. Когато носите дрехи, които са се търкаляли по земята, те са се заредили с отрицателна енергия и прах. Освен ако не сте маниачка на парцала, малка е вероятността подът да мирише на цветя или на белина, затова не оставяйте бельото си по земята. Изключение правят случаите, в които гащичките са свалени по време на разгорещен „дебат“, но след отминаването на страстния момент, ги приберете.

Този съвет за подреденост не важи само за моментите, в които се опитвате да привлечете любовта, спазвайте го постоянно.

Сега, когато сте по-наблюдателни, обърнете внимание, кои са предметите, фигурките или аксесоарите, които издават, че сте необвързани отдавна: погледнете дали домът ви не е прекалено женски или мъжки и ако е така, уравновесете атмосферата. Също така махнете всичко, което символизира очакването, като например няколко празни вази в зоната на любовта. Препоръчително е леглото в спалнята ви да е достатъчно голямо за двама души. Така символично давате сигнал на Вселената, че нямате намерение вечно да сте сами. Не е задължително леглото да е наистина двойно, но трябва да позволява в него да легнат двама души, дори и да са притиснати един в друг. Винаги е възможно в подходящия момент да си купите по-голямо легло. Сложете поне две възглавници, за да приканите любовта да дойде при вас.

Ако сте необвързана жена, избягвайте да оставяте наяве много дамски чанти. В същия ред на мисли изхвърлете овехтелите обувки и тези, които вече не носите. Всичко, което ви пречи да продължите напред, трябва системно да се премахва. Също така е силно препоръчително да махнете от украшенията и бижутата си всичко, което може да се свързва с идеята за самота.

Ако сте необвързан мъж и търсите партньорка, може да е във ваш интерес да отстраните излишъка от предмети и елементи, които показват, че приятелството е най-важното в живота ви. Ако всичко около вас напомня приятелството, ще има ли място в живота ви за любовта? Също така махнете всичко, което пресъздава насилие или самота. Може да имате плакати с някой герой, но дали той не е самотен каубой или е сваляч? Погледнете внимателно какво съдържа заобикалящото ви ежедневие. Запитайте се дали, ако трябваше да живеете с жена, на нея щеше да ? харесва да живее у вас? Дали сте готови да отворите личния си свят за нея?

Може би прекарвате малко време в жилището си. В такъв случай смятайте, че това е от значение само ако непрекъснато се впускате в разюздани лудории. Но домът ви е мастото, в което си отдъхвате, и той е отражение на личността ви, дори и да се прибирате само за да спите. Дом, който не е обзаведен, е безличен. В такъв случай се запитайте какво ви пречи да се погрижите за мястото, в което живеете, и защо не искате да положите усилие да го направите по-приятно за живеене? Може би извинението ви е, че нямате време за това, но в такъв случай мислите ли, че ще имате време за любовна връзка? Ако отговорът е „да“ и ви липсва такава връзка, направете необходимото и започнете, като се погрижите за себе си. За да се погрижим за себе си, можем да започнем първо от дома си и да направим така, че той да ни стимулира и да увеличава потенциала и качествата ни, за да привлечем най-доброто в живота си.

Комфортът се харесва на всички, дори и да е създаден с малко средства. Едно жилище може да се направи много приятно, дори и с малко разходи. Дори едно спартанско жилище може да бъде място за почивка и пречистване на духа. Колкото по-добре се чувствате в дома си, толкова по-лесно ще се справяте с външния свят и ще подхождате в различните ситуации ефикасно и уверено.

Ако изпитвате трудности да се срещате с хора и да ги заговаряте, може да използвате фън шуй символи, за да увеличите самоувереността си. Може да сложите в подходяща за целта зона символ на смелостта или упоритостта. Това, което виждате, има значително влияние. Когато гледате даден образ много пъти, дори и да е станал част от ежедневието ви и вече почти да не го забелязвате, това, което символизира, остава в съзнанието ви и влияе на поведението ви.

Сред фън шуй символите, които дават смелост, изберете този, който отговаря най-добре на вашата ситуация. Например в любовен план това може да е плакат на актьор от киното или театъра, който заявява чувствата си на своята любима. Ако този метод не ви допада, може самите вие да съставите текст, в който думите да ви доведат до положителен изход от ситуацията и да постигнете успех в подхода си за обявяване на чувства.

Преди да активирате благоприятните за любовта влияния у вас, първо трябва да махнете всичко, което е в обратна на търсената цел посока, и да неутрализирате вредните енергии, които не могат да бъдат напълно премахнати.

От тях най-силно е вредното влияние на тоалетната. Всъщност, където и да се намира, тя предствалява истински проблем за сектора, в който е разположена. Ако е в сектора „богатство“ – той става по-деликатен, ако е в сектора „любов“ – намалява се шансът за идилия и семейно щастие. Без значение в какъв вид жилище живеете, ако тоалетната се намира на югозапад, в сектора на любовта, тя ще повлияе много отрицателно на неговата енергия. Затова е необходимо на всяка цена тези смущаващи енергии да не се активират чрез неподходящо обзавеждане. Препоръчително е да не обзавеждате прекалено много тоалетната по принцип, а още по-малко в конкретния случай. Никакви цветенца, пасторални пейзажи или семейни снимки. Веднъж по време на консултациите си видях дори малък олтар на Буда, сложен в тоалетната!